Môže súvisieť zvýšená teplota,horúčka cca 39 s vyčerpanosťou ieťaťa, už 3.eň máme problém a to, celý eň je 3ročný syn bez teploty, je v poriaku, a príe večer a bum 39 teplota, môže to súvisieť s vyčerpanosťou,únavou malého,príp.teplým počasím alebo je to ôsleok virozy, ktorú nám iagnostikovala lekárka na pohotovosti..
@kubkomatko práve teraz máme niečo podobné až nato,že dcérka má 7 rokov a teplotu má aj ráno,cez deň nič, je absolútne fit. Bola som u lekárky a tá mi povedala,že to je nejaká rozšírená viróza, má už viac takých pacientov,tak neviem ...
@erikad82 aj vám dr. povedala, čo za vírus to je? skutočne by ma to zaujímalo.......ak sa k nemu raz náhodou ( čo dúfam nie 🙂 ) dopracujeme
Je toho strašne veľa . Svagrovej syn dostal v noci vysoké horúčky a hnačky. Ráno mu volali zachranku a nechali si ho v nemocnici. Je na infúziách.
@katarinamarkova dr. povedal,že je to len nejaký vírus vraj 3-4 dni vysoké teploty,vraj niekto má aj hnačky a vracia. Moja má len teploty,ale túto noc už bolo všetko ok... Tiež u nás v dedine má takéto niečo dosť detí a majú rôzneho lekára a taktiež tú istú verziu -nejaký vírus... Držte sa!
Náš syn je typické hyperaktívne dieťa. Z času na čas, keď si viac dní poobede nepospal (napr. v škôlke) a potom sa absolvoval nejaký zaťažkávajúci program, tak mal k večeru teplotu. Dostatočným odpočinkom prípadným nasadením liekov bol už ale na druhý deň OK. Nikdy sa nám nestalo, že by teplotoval 3 dni...to mi príde naozaj ako nejaká viróza. Zrejme si dieťatko cez noc dostatočne odpočinie, ráno je fit a k večeru po dni má opäť teploty. Určite by som dbala na kľudový režim a dostatok pitného režimu ako píšu maminky vyššie. Ak by to naďalej neprechádzalo asi by som opäť konzultovala s lekárom.
Dajte vedieť či má tento vírus aj nejaký názov.
@kubkomatko Ako sa držíte? Moja najstaršia je už ok, teraz dostal teploty stredný syn -včera som s ním bežala až na pohotovosť,nakoľko mu nič nezaberalo a mal celý deň 39,5 teplotu -veľmi som sa bála... Dnes už má "len" 38. Najhoršie je že nechce nič piť - skúšam všetko a ak dostanem deci doňho ...
@erikad82 akujem za opýtanie, no o piatku ok, bez teploty, ale v sobotu nás zase chytila črevná viroza, celá roina sme hnačkovali, nes už zase v pohoe, ale to ie vzuchom čo počúvam, všae naokolo hnačky,zvracanie...
@kubkomatko ano vraj je voľačo vo vzduchu. Ja som bola dnes s malým ráno u lekára bolo cca 8:30 a mala som poradové číslo 22 -ešte som toľko ľudí nenatrafila u lekára a všetko deti s horúčkami,alebo brušnou virózou... Držte sa!
@erikad82 vaka, aj vy 😎
@kubkomatko taaaak a už má horúčky aj najmladšia... ☹
@erikad82 ajaj, to čo sa robí, tak skoré zotavenie, nech ste čoskoro fit... my zatiaľ oki
@erikad82 len veľa piť, a našim pomáhajú pri horúčkach zábaly na zápastia, už aj syn si na ne zvykol, pretým ani sa ho chytiť...
@kubkomatko moze to byt mononukleoza pre nu je casto rpiznakom stupajuca teplota vecer po bezteplotnom dni...moji sice pri mononukleoze horuckovali aj cez den ale za to potom prisli den dva bez teploty a zase na novo horucka ...tak ak to bude trvat viac ako tri cele dni tak ku dr na krvne testy
@jeemima vaka za upozornenie, sná to bola len viroza, už týžeň sme bez teplôt...
@kubkomatko Ďakujem! Dúfam,že ten horúčkový kolotoč už konečne skončí. Dobre že mám len 3 deti 🙂 Anetku chytilo aj hrdlo -má ho zachrípnuté. Aké zábaly ste dávali? Ja som skúšala s citrónom,troška pomohlo...
@erikad82 ke mali vysoké na 39,5, stuené zábaly - vreckovka,plienka na ručky
@kubkomatko príde mi dosť zvláštne, že je celý deň bez teploty a večer bum 39, tri dni po sebe......
to je cez deň úplne bez teploty?
- čo mu dávate na zníženie horúčky - kedy?
- čo a koľko pije?
- čo robíte cez deň, ako trávite deň?
je bežné, že teplota k večeru je vyššia až pokiaľ dieťa nezaspí.....ale toto mi príde fakt divné.