Ahojte, mala sa poobede zobudila a mala horúčku ale nemá ani soplik ani nekasle a zúbky máme už skoro všetky a nevidela som že by nejaké ešte išli. Neviete čo to môže ešte byť? Teplotu jej idem zrážať ale prvý krát v živote má teplotu a nič iné jej nie je
Telo bojuje s virozou, ak jej nič iné nie je, nemusíš znižovať liekmi, len veľa tekutín, kľudový režim, ľahké oblečenie a dobre vetraná miestnosť.
@lucyhatala je to uplne bezne, nemusis sa bat. Moje deti bezne mali aj maju teplotu aj 39, nic ine im nieje a za 2 dni su bez teploty.
Ja znizujem az ked maju 38,5 nieje dobre znizovat do tejto teploty, lebo telo tym ze ma teplotu, bojuje s patogenmi.
Samozrejme na noc znizujem liekmi vzdy, aby sa dibre vyspali
Mám tri deti a teplotu do 38,5 vôbec neriešim ani si nevšímam (rozumej, nepodávam žiadne lieky) a odporúčam to aj tebe 😉. Dávaj jej piť, nech je v kľude, ak sa dá (moje deti sa s 38,9 hrali akoby sa nechumelilo 🤷♀️). Môže jej byť dy vecí, na 90% to je nejaká viróza, je toho všade plno teraz.
@lucyhatala teplota u malych byva prva a dalsie priznaky sa mozu ukazat na dalsi den, aj dva...
Moji v takom veku s 38C sa chovali uplne normalne, az som sa cudovala...to nie my dospelaci, ze pri 38C nevieme zit 😁
Moze byt aj siesta choroba...deti len 3 dni teploty mali do 39 a potom 4 den sa vysypali a do dvoch dni to zmizlo ....syn mal 1.5 r a dcera 2...v takom veko to zvykne byt priblizne je to 1x za zivot...
Tiez si myslim ze to bude 6.choroba..u nas sa prejavovala takisto. A priblizne v rovnakom veku dcerky. 4 dni mala teploty do 39-40 a na 5.den teploty uplne zmizli a objavili sa vyrazky.
Teraz sú kadejaké vírusové ochorenia...