Ahojte maminky, chcem sa spýtať, či máte s niečím podobným skúsenost! Môj malý mal tri mesiace, a vždy keď mu meriam teplotu ma okolo 37 po odčítani, niekedy 36,9,niekedy 37,1!
Zas aby ste nemysleli, že mu pcham stále teplomer do zadočku, to zas nie, ale sem tam zmeram! Takto mu nič nieje, vôbec nieje nejaký horúci, pekne papa, spinka, jaká raz-dva krát denne! Vravela som to dr naposledy, povedala, že pri takto malých detickach je to normálne, ale mne sa to nezdá! Máte niektorá skúsenost??
Maminky ďakujem vám všetkým, chcela som len vedieť vaše skúsenosti! Dcérka je zas opačný prípad, ta ma večne teplotu pod 36,ked už je vyššia, tak viem, že sa niečo deje! Ale viem aj o ľuďoch, čo majú normálnu teplotu okolo tých 37,3 🤷♀️ ale keď aj dr vravela, že je to v pohode, tak asi ano, och tie naše deti 😂😂
Nechápem...co je zle? Ved 37 je normálna teplota
@lenka2710 ano, je to normalne, novorodenci maju vyssiu teplotu. Aj ja som toto riesila, maly mal po narodeni stale 37,2 teplotu. Vkuse som ho premeriavala a potom som zavolala lekarke, ta mi povedala, ze je to ok. Neskor sa to upravilo.
@lienocka2808 vďaka, keď ja už za všetkým niečo hľadám 😂😂😂 aj muž sa mi už smeje, že keď malý nespi hladam problém, keď zas spi viac zas hľadám problém 😂 no asi si už nepomôžem, aj pri staršej som bola taka 🤦♀️
je to normálne