Ahojte maminky chcela by som sa spytat ci je normalne ze moj maly ma z nicoho nic teplotu 37,5 az 38,0 po odcitani v zadocku.Z ockovania to nemoze byt, bol ockovany pred tyzdnom a to sme uz teploty prekonali.Nevidim ani ze by mu isli zubky.Ani ze by bol chory teda myslim sopliky a tak.Vobec ale nevyzera ze by ho nieco bolelo.Smeje sa,jasi sa.
@domca28 mozu to byt zubky, dietatko moze byt aj viac ,,oblecene,, (mam skusenost z nemocnice) 37.5-38 sa povazuje za zvysenu teplotu, horucka ja nad 38-38.5, nedavaj mu hned paracetamol, sleduj ako to bude napredovat, obycajne u deti je najvyssia teplota vecer ci sokoro rano...pokial to nieje zacinajuca choroba tak samozrejme kedykolvek v priebehu dna (ale aj zubky ), opakujuce sa merania nad 38.5 treba riesit u lekara...neliecena horucka je obycajne pre babatko nebezpecna...(ak si si ista ze to niesu zubky...)
mame doma presne to iste...
@domca28 A prečo mu stale meriaš teplotu, ked je inak v poriadku? MNa to nikdy nenapadlo stale vrtať v zadočku, zvyšena teplota je iba reakcia na prave prebiehajucu virozu v tele, imunitny sustem zohreje telesnu teplotu tela, aby rychlesjšie zabila nejake viry, netreba v tom hladať nejaky problem 😝
ako písala @gaby21 ,nemeraj mu stíle teplotu,ak k tomu nemáš dôvod a dieťa je pokojné a spokojné.môže bojovať s virozou a ani o tom nemusíš vedieť,telo si častokrát poradí s chorobou a nik o tom netuší.neustále sledovanie nie je dobré,ani pre teba,ani pre dieťa (naučíš ho príliš sa pozorovať)
ahojky moze to byt aj siesta choroba...to je sprevazane zvysenou teplotkou a po dvoch troch dnoch sa vyhadze po celom telicku....je to taka viroza. prejde sama. drzim palce nech ste rychlo fit 🙂
@domca28 moze a nemusi to byt nomalne... podla mna to budu zuby. Sleduj mu teplotu, ak bude rovnaka, tak by som ho dala prezriet dr.