Kocky mate skusenost s teplou hlavickou u maleho dietata? Mame 6 tyzdnov sme doma chory maly mal aj zvysenu teplotu boli sme u dr bol mrzuty plakal zo spanku crp v poriadku dr sa zdalo ze reaguje na jedno usko akokeby ho bolelo no orl vysetrenie v poriadku aj krvny obraz trosku je spavy dr vravela ze mozno nejaka viroza na neho lezie...no ci teplotu ma ci nie stale ma teplu hlavicku jed je v perinke tak az horucu potom ked ho krmim ochladi sa a je len tepla na cele a v oblasti vlaskov je to normalne citala som nieco take ze malym detom najviac tepla unija cez hlavicku ci to ma nieco s tym neviem
@lienka1701 odmeraj teplotu teplomerom a najlepsie uvidis...takto malemu dietatku je naj merat v konecniku, ale nezabudni odratat 0,5 dielikov...skore uzdravenie...
Teplotu mal 37 po odratani pred 19h som merala
@lienka1701 37 pre male babo je normalnych. ak mas ozaj pocit, ze mu je teplo, nebal ho do perinky, a tiez - neobliekas ho velmi? ako mate doma teplo?
Moja dcerka mala vzdy 37,az 37,2 a vsetko bolo Ok, teraz ma rok a tiez ma niekedy 37 a je zdrava, len ju musim odnarodenia menej obliekat-neviem mpreco, ale vzdy sa rychlo prehriala
@ukulela no asi mu je moc teplo doma ma bodycko dupacky a ponozky
Ak sa ti zda horuci, hlavne ho nebal do perinky.