Tekutina v ušiach

8. máj 2023

Ahojte, len otazka. V novembri dcere vyberali nosne mandle a sucasne jej aj odsavali tekutinu z usi.. co sa chorobnosti a chrapania tyka je to o dost lepsie len sa mi zda ze zas zacina zle pocut. Je mozne ze sa jej ta tekutina v usiach zas nazbierala za tych par mesiacov? Nemate skusenost?

babulkomale
8. máj 2023

Ano nazbiera sa aj za par dni.
Pri dlhodobych problémoch moze byt riesenim ventilacna trubicka, do jedneho alebo oboch bubienkov. Odvadza tekutinu a ucho lepsie ventiluje.

autor
8. máj 2023

@babulkomale ano toto mali v plane urobit ale nakoniec jej tam tie trubicky nedali, ze tam nemala tej tekutiny az tolko..

babulkomale
8. máj 2023

Uvidite vyvoj. Ak sa casto opakuju zapaly s tlakom na bubienok a je nutne robit paracentezu, je stipulka dobrym riesenim.

1mina
8. máj 2023

Prosim Vas a z coho sa tam ta twkutina tvori vlastne ? Sama asi nezmizne ze 😏 malej tiez chcu vyberat mandle, ma aj tekutinu v usku jednom tiez, tak to asi neni sanca ze za do kontrolyy nejak sama vstrebe ze 🙈

jamidea
9. jún 2023

Mame s tym bohate skusenosti. Od minuleho juna sme 3/4 roka bojovali s roznymi virusmi tekutinou v dutinach aj v uchu. Konecne cca od marca je to lepsie. Nedavala by som trubicky pokial anj mudr.na tom netrva. Ak tekutina nerobi problem typu choroby a teploty. Postupne to prejde. Chce to hlavne trpezlivost a spravnu liecbu a prevenciu. Treba pocuvat mudr.