Ahojte, len otazka. V novembri dcere vyberali nosne mandle a sucasne jej aj odsavali tekutinu z usi.. co sa chorobnosti a chrapania tyka je to o dost lepsie len sa mi zda ze zas zacina zle pocut. Je mozne ze sa jej ta tekutina v usiach zas nazbierala za tych par mesiacov? Nemate skusenost?
@babulkomale ano toto mali v plane urobit ale nakoniec jej tam tie trubicky nedali, ze tam nemala tej tekutiny az tolko..
Uvidite vyvoj. Ak sa casto opakuju zapaly s tlakom na bubienok a je nutne robit paracentezu, je stipulka dobrym riesenim.
Prosim Vas a z coho sa tam ta twkutina tvori vlastne ? Sama asi nezmizne ze 😏 malej tiez chcu vyberat mandle, ma aj tekutinu v usku jednom tiez, tak to asi neni sanca ze za do kontrolyy nejak sama vstrebe ze 🙈
Mame s tym bohate skusenosti. Od minuleho juna sme 3/4 roka bojovali s roznymi virusmi tekutinou v dutinach aj v uchu. Konecne cca od marca je to lepsie. Nedavala by som trubicky pokial anj mudr.na tom netrva. Ak tekutina nerobi problem typu choroby a teploty. Postupne to prejde. Chce to hlavne trpezlivost a spravnu liecbu a prevenciu. Treba pocuvat mudr.
Ano nazbiera sa aj za par dni.
Pri dlhodobych problémoch moze byt riesenim ventilacna trubicka, do jedneho alebo oboch bubienkov. Odvadza tekutinu a ucho lepsie ventiluje.