Ahojte maminy, chcela by som sa spýtať ci ste sa niektorá stretli s tým ze vám v tehu zistili v hrudníku bábätká tekutinu.. Prosila by som vedieť o tom co najviac.. Nam to zistili teraz v 34tt ale zatiaľ nevieme čím to je ani nič, nešťastná som, bojím sa, určite má chápete.. Za každú odpoveď budem veľmi vďačná❤️
@anve pani som písala ss veľmi verím ze mi odpise.. Doktori nevedia príčinu zatiaľ čakáme na výsledky ale vies aké je to čakanie strašne keď nič nevieme :( doktori poslali na infektologicke vyšetrenia, na kardio babatka( srdiečko ma v poriadku) nič viac vôbec neviem.. A ďakujem verím ze to všetko dobre dopadne
@jankagalusova tak,ked ma srdiecko v poriadku tak skor to bude potom v plucach tak to je lepsie zlo...velmi vam drzim palce,dufam,ze pani odpise...tiez som tehu,v 35tt a vuem si predstavit tvoj strach....hlavne treba verit...vsetko dobre dopadne.
@anve no vraj niekde nad branicou to ma.jw to hrozný strach, na druhej strane sa musím veľmi držať nepodlieha aj skrz staršiu dcérku a aby som si ešte aj pôrod nevyvolala skôr.. Povddali že rodiť budem v ba na Kramároch a to by som veru asi nestihla preletieť.. Ďakujem moc moc ešte raz, dúfam ze budes mat pravdu
@jankagalusova hlavne sa ukludni,vsetko bude dobre...no to je samozrejme,ze v ba budes mat najlepsiu starostlivost /ty aj babo/ uvidis vsetko bude dobre,tam sa o vas postaraju...su tam skveli doktrori a vedia co robia...Hlavne sa snaz spravit krasne Vianoce pre rodinku a oddychuj...Krasne sviatky prajem...
je tu aj skupina zdravotníci na MK....napíš do tejto skupiny, možno niektorá sestra odpovie - ak bude vedieť...
@anve snažím, hlavne pomáha keď sme všetci spolu.. Ďakujem veľmi pekne ešte raz a krásne sviatky prajem
@deti95060810 ďakujem skúsim to nájsť
Ahoj, ako sa veci vyvinuli, vieš niečo viac?
@jankagalusova skus napisat ejuska69...viem,ze to riesila v july...mozno ti viac pomoze....velmi vam drzim palceky,aby ste boli s babetkom v poriadku...ako sa k tomu vyjadril lekar?