Ahojte ,
chcem sa vsetkych popytat, ci ste sa stretli s nasledujucim problemom. Mam 4 mesacne babatko, je zdrave , ziadne sopliky kasel, proste vsetko je v poriadku. Zaujimave ale je, ze v noci cca od polnoci do rana tazko dycha, pretoze sa mu v nose hromadi soplik. V noci mu musim tie soplliky odsavat dva-trikrat, pretoze sa budi zo spanku a ja sa budim samozrejme tiez, je to totiz rusivy element pre nas oboch. Pocujem ako mu to v nose chrapci a brani mu v spanku. Vysavacom mu to ani riadne neviem odsat, musim vziat hadickovu odsavacku a ta mu odsaje tahavy soplik ale az riadne zhlboka. Cez den takyto problem nema. budem rada ak napisete svoj nazor 😉
my sme mali tiež takýto problém a lekár nám predpísal nejakú tmavú vodičku, ktorú zarábajú v lekárni. namočila som do toho vat.tyčinku a vytrela tomáškovi noštek. a pomohlo nám to 🙂
Ja mam trojmesacne babo a tiez sa mu v noci tazsie dychavalo, ale ono to bolo tym ze mal zle umiestnenu postielku pri okne a radiatore. Potom sme mu ju prestahovali a pomohlo to, tak ale ked ju mas umiestnenu v dobrej casti izby tak mozno len skus pred spanim vyvetrat ze tam mate mozno vlhko alebo moc teplo a jemu to robi v nosteku sarapatu. Tolko len moj nazor, nehovorim ze musi Byt spravny ale za pokus nic nedas 😉