Dobrý večer prajem mamičky
Mame takýto problém stále už asi mesiac tečie dcérke z nosa večer jak zaspí ja už som celé noci hore dávam pozor lebo ústami dýcha pekne no hneď ako sa chce nadýchnuť s noštekom nemôže sa nadýchnuť hneď ju preonacim a začne zase dýchať ústami prosím vás mala z vás niektorá skúsenosť prosím vás co to môže byť môže to byť alergia?
Žijeme v zahraničí už ani nepamätám koľko krát sme boli u lekára no žiaľ nič stým nerobí
Prosím vás skúste mi poradiť co to môže byť alebo ako si stým dat rady dcérka už je stoho mimo stále plače lebo len utiera nos
kolko ma mala? Spi na vankusi ked jej tecie z nosa? skusala si preplach nosika s takou flaskou, kde das teplu vodu a sol? vie dcerka fukat nos poriadne? No neni to ok tak dlho. Vit d, vela vit c si skusala? Stalo sa nieco pred tym mesiacom z coho by mohla mat taky problem? predtym to nebolo?
@aurelka1 na orl ti ale povedia, ze ju mas naopak nutit dychat nosom, moze mat zvacsene mandle a tak sa ti zda, ze ma ten nos nepriechodny, ale dychanim ustami sa to len zhorsuje 🤷
@lindusss2016 iste môže to byť aj to ja som preto stoho tiež mimo lebo ak sopliky niesu tak pekne dýcha s nosom až počúvam ci dýcha a áno pekne z nosom vážne neviem co to môže byť dnes ideme zase pozrieť doktora dúfam ze nám stým konečne pomôže
Zvlhcuj vzduch, pod hlavu vankus, vysavaj nos, davaj detsky olynth a najma daj carovny napoj - fenistil 😀 po nom sa uvolni nos
@aurelka1 orl vyšetrenie?