Ahojte neviete kde by som zohnala Tatransku nosovu sprchu?Nemate na niekoho kontakt prosim?Viem,že ju majú v Dolnom Smokovci v bufete,ale tam bohužiaľ teraz nejdeme a na nete som ju našla len na jednej stranke no tam ju majú až za 12 eur plus posta a to mi príde prehnané,keď v Tatrách ju majú po 5 eur...Dakujeeem
Kúp si v lekárni plastovu konvicku 👍
@xvejkax kupis kdekolvek ..my mame plastovu za 8e 🙂 https://www.heureka.sk/?h[fraze]=vyplach+nosa
Ďakujem,ale mala som záujem o tu sklenenú,lebo tu sme aj mali a malá chce iba tu...O tých plastových viem,keď nebude iná možnosť kupim aj tu...😉
my ju kdesi napr. doma mame, ale malemu to s nou vobeb neslo, ovela lepsia (aj na manipuláciu) bola plastova konvicka
No aj my by sme jednu potrebovali. Dcerka rozbila. Tu sklenenu
Maminy dobrý deň. Výrobca Tatranskej nosovej sprchy sa Vám zobrazí ťuknutím na môj profil . Viem Vám to poslať / 8,-e / + poštovné. Je vyrobená z varného skla zn. Simax.
Ak chcete eliminovať detské alergie, hoďte plasty do koša a používajte len prírodné materiály a nedávajte chémiu deťom rovno na sliznicu ..
@xvejkax myslis toho skleneného slonika? Ja som kupila v zdravotníckych pomôckach, ale tiez stal asi 10 €. Je aj plastovy, ten by mohol byt lacnejsi.