Tatranska nosova sprcha - kde ju zohnať?

xvejkax
11. mar 2020

Ahojte neviete kde by som zohnala Tatransku nosovu sprchu?Nemate na niekoho kontakt prosim?Viem,že ju majú v Dolnom Smokovci v bufete,ale tam bohužiaľ teraz nejdeme a na nete som ju našla len na jednej stranke no tam ju majú až za 12 eur plus posta a to mi príde prehnané,keď v Tatrách ju majú po 5 eur...Dakujeeem

vikusjk
11. mar 2020

@xvejkax myslis toho skleneného slonika? Ja som kupila v zdravotníckych pomôckach, ale tiez stal asi 10 €. Je aj plastovy, ten by mohol byt lacnejsi.

kukulienka83
11. mar 2020

Kúp si v lekárni plastovu konvicku 👍

prevenar
11. mar 2020

@xvejkax kupis kdekolvek ..my mame plastovu za 8e 🙂 https://www.heureka.sk/?h[fraze]=vyplach+nosa

xvejkax
autor
11. mar 2020

Ďakujem,ale mala som záujem o tu sklenenú,lebo tu sme aj mali a malá chce iba tu...O tých plastových viem,keď nebude iná možnosť kupim aj tu...😉

zabina27
11. mar 2020

my ju kdesi napr. doma mame, ale malemu to s nou vobeb neslo, ovela lepsia (aj na manipuláciu) bola plastova konvicka

xvejkax
autor
11. mar 2020

@vikusjk áno myslela som tu...😉Áno?Tak asi nic nevymyslim.Ale ďakujem

prevenar
11. mar 2020

@xvejkax v prehlade ktory som ti poslal su aj keramicke

xvejkax
autor
11. mar 2020

@prevenar Áno pozerala som ďakujem 👍

vikusjk
11. mar 2020

@xvejkax ak ho mala pouziva, mozem ti posunut nasu, u nas stoji nevyuzita. Raz odskusana.

nevestienka
15. nov 2020

No aj my by sme jednu potrebovali. Dcerka rozbila. Tu sklenenu

glas
5. júl 2023

Maminy dobrý deň. Výrobca Tatranskej nosovej sprchy sa Vám zobrazí ťuknutím na môj profil . Viem Vám to poslať / 8,-e / + poštovné. Je vyrobená z varného skla zn. Simax.
Ak chcete eliminovať detské alergie, hoďte plasty do koša a používajte len prírodné materiály a nedávajte chémiu deťom rovno na sliznicu ..