Ahojte...
Spravila som somarinu ze vcera rano som dala.dcerke 1,5r kukuricu. Miluje ju no a ked ju zbadala tak som jej dala.za lyzicu do misticky. Potom mala prazenicu s chlebikom. Mala hmacku samozrejme kukurica sla von... Tak to mala asi 2x este.
Potom sa jej stolica zahustila a dnes rano mala zas hnacku. Dnes ma take ze po troske riedke. Dala som jej tasectan do vody ... Za 10minut sa vyhadzala na lickach moze to byt z toho? Lebo rano mala iba suchu hrianku nejedla nic nezvycajne... Ďakujem pomohli by mi aj rady čo jej dávať...
dávaj jej úplne slabý čierny čaj, sucháre, piškóty, rozvarenú ryžu napr. ochutenú banánom, zapraženú polievku s malými kockami suchárov bez vajca. a keby strácala vela tekutin tak jej kup ORS, rehydratačny roztok v lekarni dr.max, alebo v inej lekarni vedia poradit nieco podobne
jedine žeby malo dieťa citlivosť na bravčovú želatinu a kyselinu trieslovú... ale to zistíš jedine tak, že jej dáš aj v budúcnosti tasectan a vyhádže sa aj tak. najskôr má teraz vírusové ochorenie a nesúvisí to s tasectanom