Tasectan Kids

21. sep 2024

Ahojte...
Spravila som somarinu ze vcera rano som dala.dcerke 1,5r kukuricu. Miluje ju no a ked ju zbadala tak som jej dala.za lyzicu do misticky. Potom mala prazenicu s chlebikom. Mala hmacku samozrejme kukurica sla von... Tak to mala asi 2x este.
Potom sa jej stolica zahustila a dnes rano mala zas hnacku. Dnes ma take ze po troske riedke. Dala som jej tasectan do vody ... Za 10minut sa vyhadzala na lickach moze to byt z toho? Lebo rano mala iba suchu hrianku nejedla nic nezvycajne... Ďakujem pomohli by mi aj rady čo jej dávať...

zuzanapjat
21. sep 2024

jedine žeby malo dieťa citlivosť na bravčovú želatinu a kyselinu trieslovú... ale to zistíš jedine tak, že jej dáš aj v budúcnosti tasectan a vyhádže sa aj tak. najskôr má teraz vírusové ochorenie a nesúvisí to s tasectanom

zuzanapjat
21. sep 2024

dávaj jej úplne slabý čierny čaj, sucháre, piškóty, rozvarenú ryžu napr. ochutenú banánom, zapraženú polievku s malými kockami suchárov bez vajca. a keby strácala vela tekutin tak jej kup ORS, rehydratačny roztok v lekarni dr.max, alebo v inej lekarni vedia poradit nieco podobne