ahojte, rocny syn je prvykrat prechladnuty a ja mu neviem odsat sople. pouzivam odsavacku na vysavac, ale odsajem iba vodave sopliky. ked ma cumel, pije mlieko, teda dycha nosom, tak pocujem, ze mu sople vadia niekde hlbsie. neviem ako silno mam nastavit vysavac, aby som mu neublizila. mam to vyskusat na sebe, ze ked mne uz sople vytiahne, tak to bude ok aj pre neho? samozrejme pri tom reve ako tur, hrozne to je, dufam, ze ma neznenavidi.
Neznenavidi neboj ja som ešte väčšiemu synovi odsavala sople a nevyzerá že na nejakú traumu😅
Určite mu noštek predtým vystriekaj sterimarom 😉Skore uzdravenie prajem
Daj morsku vodu, 5 minut pockaj, potom daj vysavac naplno a vysavaj. Ten tlak tam je regulovany neboj. Ja mladsiu musim prisadnut a kolenami zafixovat hlavicku a tak je to fakt rychle a efektivne. Ukazuj ze aj ty si vysavas, mozno sa bude menej bat (fungovalo pri starsom).
A plus musis trafit spravny uhol. To nie len tak, ze prilozis k dierke a odsavas.
Naplno vysavac a pred kazdym odsavanim strekni morsku vodu pomasiruj nos a vysaj...potom 3x denne nasivin ja davam
Dakujem vam. Nerozumiem len jednemu, ako si odsavacka sama reguluje ten tah?
Tak som to este raz skusila na sebe a teda podarilo sa mi odsat iba trochu soplov z nosa, inak dutiny zostali plne a to som skusala rozne smery, niekolko minut, dva razy ma naplo na vracanie, no nepredstavovala som si,ze to vie byt az take neprijemne a to nie som ziadna padavka. Nechapem, co zle robim, ked inym to ide.
@hanaxxx Najprv mu strekni morsku vodu do nosa, chvilku pockaj, potom odsavaj. Po odsati mu daj nasivin alebo nieco podobne. Vysavac mozes mat aj na jasilnejsi vykon, ta odsavacka to reguluje. A neznenavidi ta, za chvilku na to zabudne.