Ahojte. Včera som bola s dcérou v nemocnici kvoli zrastenym pyskom. Mala to asi na 2,5mm. Blanku rozrušili , cez deň som jej to pozerala, aj večer, všetko bolo OK. Teraz som to pozrela(bola som v práci) a už je to zrastene na 1mm. Kde robím chybu,pozerať a otvarat to častejsie alebo ... ďakujem.
Mozes aplikovat aj slezove kupele alebo krem ako u chlapcov. Alebo klasika olivovy olej ale nie len pozerat, ale normalne vatovou tycinkou prejst raz za den, nech to nema sancu zrast.
Mali vám dat framykoin na to
Neviem kolko ma dcerka? Nedavala si jej nahodou na to sudocream.
Lebo kamoskinej malej sa to spravilo a potom sa jej dr pytala ci julej tam nenatiera sudocream...ze to z toho lebi ma tendenciu hojit🤷♀️
Ale tiez by som volila slezove kupele pripadne slezovu mast....
Nam našťastie detska lekarka tu blanku odstránila
Ale dvakrát sa stalo istu dobu som roztahovala kazdy vecer kedze povedala ze by nemalo zarast uz ale.opat par.mm zas jej odstránila (možno mesiac som.nerobila nekontrolovala) a odvtedy uz sama.mala 4r si kazdy den po kupani robila.....akoze.mam3 mozno 2mm zas ale neriesim az tak.....a sme to fakt dlho robili kazdy vecer teraz uz po.menej po roku
Nam po rozruseni dala gyn. na 2 tyzdne mast zarabanu. Ono sa to zvykne vracat. Toto jej roztvoris aj ty ked to nema dlho zrastene, najlepsie po kupani. Ja aj davam mucogyn gel.