Synechia u 2-ročnej

21. apr 2023

Maminky radsej takto anonymne🙈 SYNECHIA
prosim vas malej vzdy vsetko poroztahujem a teda az terwz som si nieck vsimlq. Posva jej ide pelne otvorit ale vnutri to ma akoby zlepe ja neviem to ani opisat to tak ma byt? Boze doteraz som pozerala vzdy hlavne okolo vonka kedze kamoskyna mala mala synechiu a okolo konca posvy nie vnutri🙈 a dr ani raz nekontrolovala za tie 2 roky a ja myslela ze to robim dobre🙈 teraz musim vydrzat do utorka sa aj zblaznim od strwchu kym pojdeme k lekarke🙈⁵

anjelicek26
21. apr 2023

Na nete je dost fotiek. Lebo to, ako to popisujes, mi prijde ako panenska blana 😅

autor
21. apr 2023

@anjelicek26 aj to ma napadlo 🤣 ale ze by to bolo tak vidno ?🤣tak ja neviem ja som si to nikdy nevixela ani ma nikdy nenapadlo pozerat u seba a mam prve dievcatko 🙈

anjelicek26
21. apr 2023

Mozne to je, skutocne... niektore maju tu panensku blanu dost hrubu, viditelnu... normalne sa spytaj lekarky, ziadna drama... ked by to ma fakt zarastene, dostane hormonalny krem, to sa oddeli...ak je vsetko v poriadku, povie ti, ze je vsetko v poriadku...to je jej praca.

jaskolka
21. apr 2023

Podľa mňa je to panenská blana. U malých dievcatiek to môže byť také ešte velmi viditeľné, predsa sú tam ine anatomické pomery . Veď sa kľudne opýtaj doktorky, prinajhoršom ta pošle na gynekológiu s dcérkou. Ale tipujem, že je to jednoducho hymen, čiže žiadny, strach 🙂