Prosim vas neviete mi poradit krem alebo mast na rozpustenie blanky cez pošvovy vchod ..zacina sa 15mes.dcerke robit aj ked jej to starostlivo oddelujem.. co je u nas uz aj problem ..neviem si predstavit ist s tym k dr co by tam robila.....cely cas som sa toho desila😭
Moja mama o tom nikdy nepocula a to nas mala 3 baby ani sestry co maju dcerky 15 r a 8r
😭😭😭
inak cim skor tym lepsie, my sme mali iba taku tenku blanku to iba ako uplne lahucko roztiahol , kamoska cakala potom isla operacne .
Treba kúpiť v lekárni slez nebadaný a robiť dcérke sedavé kúpele. Strašne veľa rád je v diskusii https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/synechia-zrastene-pysky-a-posvovy-vchod-u-dievcatiek-2/?page=24
Mojej dala Dr MUCOGYNE. Je to voľnopredajné, na báze kyseliny hyaluronovej . stalo to cca 10 e. Skúšame a dúfam, ze zaberie
@lamonita držím palce ,dakujem🙏❤
Neviem teda ako ste na tom, ale ja som malej kúpila slezovú masť z naturkraft.sk a teda cca po 2 mesiacoch každodenného večerného mastenia to povolilo 🙈 mala zlepené malé pysky.
moja mala mala 15 mesiacov ked sme boli na detskej gynekologii s tym, roztiahol to , dal nam krem a ma 10 rokov a je to ok uplne. No dnes je to caste, mamicky to nepoculi ani moja, dnes su tie umeliny plienky, tak isto aj kremy robia svoje a je to vlastne bakteria z toho to vznika, kamoske malej sa to 2x vratilo.