Synechia u 15 mesačnej

23. mar 2022

Prosim vas neviete mi poradit krem alebo mast na rozpustenie blanky cez pošvovy vchod ..zacina sa 15mes.dcerke robit aj ked jej to starostlivo oddelujem.. co je u nas uz aj problem ..neviem si predstavit ist s tym k dr co by tam robila.....cely cas som sa toho desila😭
Moja mama o tom nikdy nepocula a to nas mala 3 baby ani sestry co maju dcerky 15 r a 8r
😭😭😭

stastna17
23. mar 2022

moja mala mala 15 mesiacov ked sme boli na detskej gynekologii s tym, roztiahol to , dal nam krem a ma 10 rokov a je to ok uplne. No dnes je to caste, mamicky to nepoculi ani moja, dnes su tie umeliny plienky, tak isto aj kremy robia svoje a je to vlastne bakteria z toho to vznika, kamoske malej sa to 2x vratilo.

stastna17
23. mar 2022

inak cim skor tym lepsie, my sme mali iba taku tenku blanku to iba ako uplne lahucko roztiahol , kamoska cakala potom isla operacne .

tata1401
23. mar 2022

Treba kúpiť v lekárni slez nebadaný a robiť dcérke sedavé kúpele. Strašne veľa rád je v diskusii https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/synechia-zrastene-pysky-a-posvovy-vchod-u-dievcatiek-2/?page=24

lamonita
23. mar 2022

Mojej dala Dr MUCOGYNE. Je to voľnopredajné, na báze kyseliny hyaluronovej . stalo to cca 10 e. Skúšame a dúfam, ze zaberie

autor
23. mar 2022

@lamonita držím palce ,dakujem🙏❤

horskaholka
26. feb 2023

Neviem teda ako ste na tom, ale ja som malej kúpila slezovú masť z naturkraft.sk a teda cca po 2 mesiacoch každodenného večerného mastenia to povolilo 🙈 mala zlepené malé pysky.