Tlacili sa mi slzy do oci, ked som toto videla. Citim hnev neskutocny voci takymto rodicom, co kvoli emociam nemaju problem decko hodit do kosa miesto obalu od cukrika. A to furt vidno hlavne na silvestra, mamka alebo otecko s babom v ruke na balkone a skacu si.... Ak sa tej malej nic nestalo, tak to je stastie. ☹️
mila autorka, poskakovanie s dietatom, tancovanie, hijo hijo, ani skakanie na fitlopte,’ci “natriasanie” dietata v kociku neni absolutne to iste ako trasenie s dietatom dopredu dozadu bez zaistenej hlavicky alebo tak.
Ked ho ma rodic v naruci bud mu hlavicku drzi alebo starsie ju drzi uz samo takze su to totalne odlisne veci, urcite sa takemu dietatu nic nestane co sa toho tyka….. 🤷🏼♀️🫠🙃
@anne_mary2 nevidela si to video??? nedoslo mi ze nie kazdy ma instagram https://www.reddit.com/r/ParentsAreFuckingDumb/... ak toto je poskakovanie a drzanie hlavicky tak idem na ocne hned zajtra
Boze,ved to neurobil naschval. Tesil sa a v ramci emocii mu vobec nedoslo,co sa deje s malou. Hnev mozes citit voci niekomu,co umyselne dietatu ublizuje. Napr. ho v hneve chyti a zacne nim vedome triast VEDOME. Zas neprehanaj. Verim,ze ty mas svoje telo pocas emocii plne pod kontrolou.
ked mam dieta na rukach nerobim zo seba opicu.... keby sa jej daco stane urcite by si cely zivot hovoril ze to neurobil naschval a bol by v pohode ved pocas emocii nemas pod kontrolou telo... ked prezivam emocie nemam v ruke nic krehke a uz vobec nie zive a vlastne dieta a dobre vedel ze sa bude tesit... naschval nenaschval to fakt hra rolu?? stastie ak sa jej nestalo nic
videla ale akoze co to ma toto spomalene video - kde inak asi slo o vyraz dietata ( asi to mali byt vtipne netusim? 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ ) a nie o tomto , a ja sim reagovala hlavne na to ze vidis ked na silvestra na balkone rodic poskakuje s dietatom , pardon, pride mi to prehnane ale to je len moj nazor🙈🤷🏼♀️…
A na tom videu neni mesacne dieta ale dieta co drzi hlavu samo, a hej otec sa prehnane tesi hej no, s dietatom to pohadze , ale mozog ani chrbticu mu to predpokladam neposkodi …. nikto s nim netrasie vo vzduchu stale je velkou castou opreta o otca..
Na slzy to podla mna rozhodne nie je, ale ved ok kazdy to mame inak.
@anne_mary2 nesuhlasim. syndrom traseneho dietata staci aj to co je na videu. a hrozi detom az do 8m. je jedno ci drzi hlavu alebo nie, mozog si drzat nevie
ked som vravela o balkone tak som nemyslela ze skakanie ublizi ale v navale emocii nemyslia na to ze sa moze hocico stat a dieta z ruk vypadne, davate tu argumenty ako keby nekukame to iste video 😳😳 vsak to je hrozne a takou silou .... ako si mozog podrzi... ved ani krk si nevedela poriadne a ano malo to byt vtipné o to je to nechutnejsie
A ten, co ich natacal, bol v bezvedomi,ked to priblizoval ? Miesto toho,aby ho upozornil alebo zakrocil? Hej uplne z toho videa vidno,ze to dievcatko nema rad a chcel sa ho kvoli novorodencovi zbavit🙈 Potom su na vine aj vsetky matky,ktorym kedy padlo dieta z postele. Vlastne mu chceli schvalne ublizit,ked nepredpokladali,co sa stane. Neviem ako ty,ja vidim velky rozdiel v slove umyselne a neumyselne.
@iwesska ja vidim rozdiel v naschval a z nedbanliosti... v obidvoch pripadoch za to moze on, toto je nedbanlivost a nie neumysel
Poznala som zenu, mala 25 a tehotna bola uz 3x. Ako dvojmesacne ho hodila o stenu 🤯 Dodnes lutujem, ze som este predtym na nu nezavilala socialku! Ale zial, nemala sim vestecku gulu. Take nieco ma skutocne vytaca do nepricetnosti!
Bohuzial co sa tyka toho videa, tak to na trvale a aj na vazne nasledky uplne staci... ludia to jednoducho podcenuju, vyhadzuju male deti do vzduchu, nedavno som videla ocka s takym drobcom "uzivat" si trampolinu, nemalo ani pol roka... okrem trasenia aj to, ze stacilo sa smyknut a by ho pomaly rozpucil, skoda to vobec komentovat...ich dieta, ich svedomie...oni s tym budu zit cely zivot, ked sa nieco stane... mozno budu cely zivot rozmyslat, preco ma prave to ich dieta take problemy s pamätou, ucenim, koncentraciou, recou, chapanim suvislosti a ani im to nedojde... dokonca velmi pravdepodobne im to ani nedojde...
a tie domnienky preboha to co ze ho urcite nema rad atd to kde citas?? lubit ju moze ale co z toho ked je nedbanlivy a moze mat dieta trvale nasledky?? Zoberiem si dieta ku vlacikom nech sa pozrie natocim si ju ako kyvame ale zachyti ju vlak... ved to som nechcela, neumysel iba som chcela pokyvkat odpustite mi... to bol extrem priklad ale nedbanlivost je to co vidis na videu....
@anjelicek26 ta nedbanlivost je hrozna .... ako clovek nema citit hnev ked toto vidi a pocuje tie pribehy ☹️ ich dieta ich svedomie je jedine co ta trosku povznesie nad situaciu len to babo za to nemoze ☹️
Ale predsa toto úplne stačí na to, aby dieťa malo následky. Ako vás napadlo predtým zakrývať oči? Hrozne sa na to pozerá. Vás by napadlo zobrať si dieťa na ruky, keď viete, aké emócie môžu prísť? Vystavil ju hrozne nebezpečnej situácií a tu zaznie, že to neurobil naschvál. Jasné, že neurobil ale v prvom rade riadne nedbal na jej bezpečnosť a tam ide iba o výsledok takéhoto konania. Pozrite si detaily mozgu a ako sa správa pri týchto incidentoch. Pochopíte, že úmyselne a rýchlo triasť dopredu-dozadu nie je jediným rizikom.
Hrozné. Dobre že tu píšeš a robíš osvetu v tomto. Aby si to ľudia uvedomili. Jasne že to neurobil naschvál ale má sa o tom hovoriť.
traseneho dietata pardom opravil mi autocorrect, viete co som myslela