Synčeka svrbí očko

slamka890
1. feb 2015

Ahojte nevedeli by ste mi poradit preco si moj syncek sucha ocko ? Vacsinou si ich suucha obe asi ked je nervozny..no dnes si suchal len jedno mal ho az zacervenane.. :/ nic mu tam nepadlo tak neviem ci moze mat nejaku alergiu..nemate skusenosti ? Vdaka

kacennnka
1. feb 2015

@slamka890 Moja dcerka si sucha ocka ked je unavena a chce spinkat, vacsinou ich ma aj cervene.. Niekedy si sucha jedno, inokedy obidve. Ale ak toto vylucis, moze to byt aj nejaka alergia, pripadne kusok prachu mu tam mohol padnut a to nevidis.

monicm
1. feb 2015

@slamka890 súhlasím s @kacennnka väčšinou si deti šúchajú očká od únavy

slamka890
autor
1. feb 2015

No ano sucha si ich aj ked je unaveny..ale niekedy aj len tak cez den po vyspinkani takze asi to moze byt aj nejaky ten kusok prachu.. no snad nic vaznejsie 🙂

janinah
1. feb 2015

ak nebadáš nič iné /slzenie,začervenalú spojovku,hnis v kútiku oka/ tak nestresuj

duun
1. feb 2015

Kvasinky sa môžu prejaviť tzv. kútikmi úst, zápalmi kože a o.i. aj svrbením ostatných slizníc - aj očných spojiviek. Nemusí to byť nič, ale ak to bude trvať, pozeraj, či sa neškrabe inde, či nemá popukanú kožu medzi prstíkmi atď. a spýtaj sa pediatričky.

vanesa777
3. feb 2015

Ahoj Slamka, ja osobne som velky alergik na prach a perie. Roky som mavala opuchnute viecka, svrbeli ze strach. Kozna ma vysmiala, ocny nepomohol, potom alergolog robil testy a zistil ze prach a perie veru v mojej blizkosti nemaju co hladat. Tak sme vyhodili papagaja vyklepali madrace, umyli okna, oprali zaclony a cuduj sa svete, po rokoch prisla ulava 🙂 Nie som mimino, ale mozno ....

slamka890
autor
3. feb 2015

No mozno nieco natom bude lebo ziaden hnis abi nic podobne v ockach nemaa 🙂

mamazem
6. feb 2015

Vyskúšajte očianku, v lekárni nájdete sušenú očianku, stačí z nej urobiť podľa návodu nálev a očká utierať....