Synčeka bolí uško

nikita002
5. dec 2017

Ahojte mamicky maly mi teraz pred chvilkou zacal plakat ze ho boli usko boli sme poprechladani sopliki ani nemal vela sem tam ked kychol a kasel sme mali tak som mu davala solmucol ....len som zostala teraz v soku ked sa stazuje na to usko dxla som mu kvapky do uska a od bolesti ....uvidim ako bude spat .....ak mu to neprejde asi radsej k lekarke

11mirka22
5. dec 2017

Určite k lekárovi, boľavé uško je hrozné, asi mu tie soplíky do dutín vošli. Počula som, že keď sa dieťa sťažuje na bolesť uška, tak pomáha dať mu na noc nejakú bavlnenu čapicu na uška. Vraj potom menej bolesť cíti.

nikita002
autor
6. dec 2017

@11mirka22 v noci uz spal ok teraz rano ze ho troska uz len ....tak som mu este dala do nosa kvapky a vysakal sa a na obed mu dam do uska este ak to neprejde pojdem s nim zajtra hned rano som v praci dnes sa mi neda dufam ze to bude ok ☹

kittykat22
6. dec 2017

@nikita002 kup v lekarni otic solution - ja to kvapkam synovi. Ked ma nadchu tak sa vzdy stazuje ze ho boli ucho alebo usi. Toto velmi pomaha.

grundia
6. dec 2017

@nikita002 akurát máme to isté a včera bol muž s dcérou radšej na pohotovosti a že,zápal stredného ucha. A to mi vravela len,že jej tak puklo keď smrkala a trošku ju to zabolelo. Tak vyfasovala atb 😒

dai
6. dec 2017

@nikita002 kup bohrove kvapky do usi a k tomu nieco od bolesti... moj to do 3och rokov maval - prepichovali mu usko na pohotovosti ked to akutne prislo... lekarka mi poradila tuto kombimaciu - okamzite nasadit ako sa dieta stazuje - a teda v nasom pripade to zaberalo super ( od vybratia mandli to uz potom nemal )

kittykat22
6. dec 2017

@nikita002 davam 1 kvapku do ucha pred spanim

nikita002
autor
6. dec 2017

@dai dala som mu tie borrove kvapky a od bolesti uz potom zaspal a rano ze len troska tak som mu dala len na vyplach nosa a vysakal sa a potom mu dam zas tie kvapky

nikita002
autor
6. dec 2017

@grundia
@grundia
@grundia no pekne rano sa uz nestazoval ze len troska tak uvidim ked nie pojdem snim k lekarovi ....

vetva99
6. dec 2017

S uskami srandy nie su. Aj ked ho neboli, tak by som radsej k doktorke zasla☹

grundia
6. dec 2017

@nikita002 ja by som veru tiež radšej šla. Ako vravím,aj našu bolelo iba chvíľu a nakoniec ma z toho toto. A to by mi veru nenapadlo,keďže jej tam iba puklo,ako asi väčšine ľudí pri nádche.
Ale tie kvapky do uska sú dobré no nám ich kázali dávať,že kvapnut na vatu a tak dať do uska

wikiwiki
6. dec 2017

Ak to má zo soplíkov tak by možno pomohlo keby sa naparoval. Nám to ako deťom väčšinou pomohlo keď sme mali upchaté dutiny..

nikita002
autor
6. dec 2017

@wikiwiki musim ho aj naparit veru vecer uz teraz sa nestazuje zatial ...vecer vystupuje na mikulasa tak a potom id zajtra maju chripkove...a mam aj tie usne na vecer ku kvapnem

nikita002
autor
6. dec 2017

@grundia no ja som mu ich kvapla tam ..a potom sak uz spal ..a teraz sa uz nestazoval ...uvidim teda

nenabaja
6. dec 2017

Urcite radsej chod k usnemu, aj ked ho uz neboli. Pomoc z lekarne je fajn, ale v tomto pripade je lepsie mat istotu. Nasi tak v lete chytili zapal stredneho ucha jeden od druheho.

ferala
6. dec 2017

@nikita002 uvidíš ako sa bude cítiť ale aj ja by som ti poradila, aby si pre istotu išla s ním k ušnému lekárovi. Nikdy nevieš, či si len neutlmila nejaký problém

eliska13
6. dec 2017

@nikita002 kúp mu Sinupret to uvoľní sopel z dutin

eliska13
6. dec 2017

@nikita002 a určite k usnemu nám to vzdy zo soplu prešlo do zápalu.str.ucha a to je veľká bolesť a problemy

meusicka
6. dec 2017

@nikita002 otic solution do uska a este odporucam nahrievat, bud biolampu, alebo infralampou a ked ani to, tak pekne do vrecuska sol a ohriat v mikrovlnke, alebo ceresnove semiacka vo vrecusku, a prilozit na usko. niekedy robia sarapatu sopliky, ktore pocas spanku stecu bokom a potom sa to na usku prejavi. co ja som sa natrapila s malou , nastastie len jedna z dvojiciek mala bolesti uska, ale my sme mali biolampu a tou sme nahrievali pri prvom naznaku.
pokial malemu stlacis pred uskom ten hrbolcek a ono odtiahne hlavicku, vtedy to uz ma citlive. ja som casto skusala, a musim povedat ze z toho asi vyrastla, lebo uz sme s tym nastaistie dlho nemuseli trapit.
skore uzdravenie.

nikita002
autor
6. dec 2017

@meusicka dakujem no uz teraz sa nestazuje davam mu do nosa ten pfysiomer a na noc mu dam tie kvapjy burrow .kaslik ma taky uz vlhky davaa som 5 dni solmucol ale uz mu ho nedavam lebo dnes to je 5 dni a uz kasle len sem tam a odkasle si dobre ...uvidime ako bude sme bez teploty plny energie dnes este musime zvladnut vystupenie a uz mame prazdnini chripkove

nikita002
autor
7. dec 2017

@meusicka a bola si aj u lekarky ci pomohlo toto co si.mi napisala??

meusicka
7. dec 2017

@nikita002 ja som u lekarky nebola, stale nam to pomohlo. mame biolampu, ta ma nie len protizapalove ucinky, ale aj antibakterialne a posobi aj proti bolesti. takze pokial sa liecba nasadi vcas, tak vies predist komplikaciam. neviem ako je to v pripade, pokial mas len klasicku infra lampu.

nikita002
autor
7. dec 2017

@meusicka ja som mu dala tie borrow kvapky do usi a vyplachujem nos

meusicka
7. dec 2017

@nikita002 co mne povedali v lekarni, tak tie kavpky Burrow su o nieco slabsie ako ten Otic Solution. neviem kolko ma tvoje dietatko. pokial ho stlacis pred uskom na ten hrbolcek, neodtahuje hlavicku? pokial na to nereaguje, to znamena, ze ho nic neboli. skus ho sledovat. mozno to boli len stecene sopliky a uz bude dobre. len treba davat pozor, lebo niektore deticky su viac na to nachylne. drzim vam palce aby ste boli co najskor fit.

nikita002
autor
8. dec 2017

@meusicka no.kupim mu dnes tie druhe kvapky teda ....ide vikend ak ked su silnejsie

sollita9
8. dec 2017

Nas bolelo usko uz viackrat,no starsia este kvoli tomu nebrala atb. Mladsia ano....Nejdem s nou k dr.ak jej to do rana prejde,lebo jedine co dr.vedia,su dat atb. Tak a nam doteraz vzdy pomohol cesnak v blizkosti uska,prip.maly kusok zabalit do gazy a jemne polozit do vonk.casti uska , nie na dlho. Ak ju boli viac, tak necham trosku dlhsie. A do rana to zvacsa vzdy prejde. Prip.2 kvapky koloid.striebra do uska este. Vzdy nam to zaucinkuje. Pri dr.sme uz neboli vyse pol roka. 👍

nikita002
autor
8. dec 2017

@sollita9 no ja som mu vcera kvapla kvapky tak a spal celu noc takze uvidim a dnes mu skusim dat ten cesnak ....dakujem za info

sollita9
11. dec 2017

Nie je zaco. Skore uzdravenie. Prirodne atb su prirodne. Niet nad nich.

nikita002
autor
11. dec 2017

@sollita9 zajtra sak idem.na usne nech mu to pozre ..