Ahojte mamicky, dnes som malemu 2 mesacnemu syncekovi zmenila mliecko, papal nutrilon no ten mu nerobil dobre tak sme presli na hipp HA, a po papani mi vrackal vodu. neviete mi poradit ci je to z mlieka a ko dalej?
Ja svojmu davam babylove z dm a som spokojna uplne, s tym vrackanim sa porad z pediatrom...
Ja musím zaklopať, malej sadlo hneď prvé mliečko,ktoré sme vyskúšali. Papá France lait - už sme na 2-ke, poradila nám ho aj pediatrička aj v lekárni. a sme veľmi spokojní. Zrejme malému nerobí dobre hipp keď vracká,ale môže mať aj reflux,nemusí to byť vyslovene len a len mlieko. treba o tom povedať doktorke, snáď bude vedieť posúdiť situáciu lepšie a poradiť. veľa šťastia a zdravíčka 🙂
zalezi od toho kolko vraica a po akom case po jedeni
Ahoj, myslím, že by si sa mala poradiť s doktorkou,že aké mlieko mu dať. Neviem či vracal aj z Nutrilonu, ale Hipp mu určite nerobí dobre, keď po ňom vracia. Ako mu Nutrilon nerobil dobre? Moj maly mal Nutrilon prveho pol roka - jedine bolo, ze ho bolelo brusko, ale po tom co som mu zacala davat kvapky Infacol,tak bol o.k. Potom sme presli na Hami, aj s tym som dodnes spokojna.