Dobrý deň,
Rada by som počula váš názor na našu situáciu. Synček začal chodiť asi pred mesiacom, nebola to súvislá chôdza, prešiel 5-7 metrov a potom sa potreboval niečoho zachytiť. Posledné 4 dni však úplne odmieta chodiť, keď ho pustím hneď sa hodí na zem, dokonca odmieta chodiť aj ked ho držím za ruku. Táto zmena sa stala z večera do rána, večer ešte normálne behal a ráno už odmietal. Nie som si vedomá toho, že by sa udrel alebo spadol. Neboli sme na očkovaní.Je to normálne ? Máme počkať a byť trpezlivý alebo by sme mali vyhľadať odborníka? Ďakujem
podla mna normalka 🙂 neriesila by som. su to len 4 dni, asi mu je pohodlnejsie lozit 🙂 nic by som za tym nehladala
Koľko má mesiacov? Keď do 18 mes je to v pohode deti sa tak vracajú a opäť chodia
zavisi, kolko ma mesiacov.. plus, ci zacal chodit sam, alebo ste ho to "ucili", tahanim za ruky alebo vodenim za ruku...
Ja som to tak mala, podla slov maminy, vsetci traja surodenci sme to tak mali. Pustili sme sa do chodenia a po par dnoch akoby utal, na mesiac pauza, potom plynulo dalej 🙂 neboj sa
@beatas515 moze ist o prekonany zapal. Davaju sa v tom pripade vysoke davky ibuprofenu, za 3dni prejde