Ahojte,chcem sa opytat ci sa niejaka mamina stym nestretla ,uz druhu noc mi po mliecku cca hodinu dve zo spanku zacal vracat vsetko mlieko slo von a spal dalej ,lenze on sa budi na mlieko vnoci ze je hladny a ked som mu dala zas vracal ,nemyslim ,ze ma niejaku virozu lebo cez den nevracia a ani nehnackuje akurat je nachladeny ,moze byt ze mu mlieko niejako zle sadne zhlienami a preto ked lezi vracia ?alebo inak neviem uz z coho. ☹
ak je soplík detičkám zateká a v noci ich to môže dáviť až tak ,že zvracká ,je to hlienikmi,ale ak sa ti nezdá niečo smer dr....
@lucia006 suhlasim s babami, jednoducho sa mu zle dycha tak to da von, ked lezi tak je v inej polohe ako cez den, preto to cez den v pohode stravi, noc je horsia...
inak moja dcera ked vracia tak len takto - zo spanku☹ ona cez den vsetko dokaze v pohode stravit, je neustale v pohybe, aj ked sa preje, cokolvek... ale ked nieco zje len o trosku viac akoby mala pred spankom, tak sice normalne zaspi ale o 2-3 hodiny sa zobudi s vracanim☹
máme to isté s 21 mesačným.....iba večer ked zaspí.....ked má soplík....
u nas bolo to iste, ked bola mala nachladena
Hlieny zaťažujú žalúdok a dieťa ich nevie stráviť. Niečo je v stolici a najviac ide zvratkami. Dcéra mi takto funguje dodnes.
Dakujem vam ,bola som uz aj u lekara dnes na obed aby som sa uistila,ze to nieje nic vazne,a doktor povedal to iste,ze je to tym ze mliecko zahustuje hlieny a nevie ich stravit tak to vyzvracka ,uz by bol zdravy .pekne den vaam prajem 😉
@lucia006: nie som lekárka ale podľa mna vracia pretože je nachladený, pretože mlieko spolu s hlienmi môže vyvolať zvracanie