Synček po mliečku zvracia

lucia006
26. sep 2013

Ahojte,chcem sa opytat ci sa niejaka mamina stym nestretla ,uz druhu noc mi po mliecku cca hodinu dve zo spanku zacal vracat vsetko mlieko slo von a spal dalej ,lenze on sa budi na mlieko vnoci ze je hladny a ked som mu dala zas vracal ,nemyslim ,ze ma niejaku virozu lebo cez den nevracia a ani nehnackuje akurat je nachladeny ,moze byt ze mu mlieko niejako zle sadne zhlienami a preto ked lezi vracia ?alebo inak neviem uz z coho. ☹

hameeda
26. sep 2013

@lucia006: nie som lekárka ale podľa mna vracia pretože je nachladený, pretože mlieko spolu s hlienmi môže vyvolať zvracanie

aristka
26. sep 2013

ak je soplík detičkám zateká a v noci ich to môže dáviť až tak ,že zvracká ,je to hlienikmi,ale ak sa ti nezdá niečo smer dr....

dai
26. sep 2013

@lucia006 suhlasim s babami, jednoducho sa mu zle dycha tak to da von, ked lezi tak je v inej polohe ako cez den, preto to cez den v pohode stravi, noc je horsia...
inak moja dcera ked vracia tak len takto - zo spanku☹ ona cez den vsetko dokaze v pohode stravit, je neustale v pohybe, aj ked sa preje, cokolvek... ale ked nieco zje len o trosku viac akoby mala pred spankom, tak sice normalne zaspi ale o 2-3 hodiny sa zobudi s vracanim☹

anetkaadamko
26. sep 2013

máme to isté s 21 mesačným.....iba večer ked zaspí.....ked má soplík....

nivi
26. sep 2013

u nas bolo to iste, ked bola mala nachladena

cerez
26. sep 2013

Hlieny zaťažujú žalúdok a dieťa ich nevie stráviť. Niečo je v stolici a najviac ide zvratkami. Dcéra mi takto funguje dodnes.

lucia006
autor
26. sep 2013

Dakujem vam ,bola som uz aj u lekara dnes na obed aby som sa uistila,ze to nieje nic vazne,a doktor povedal to iste,ze je to tym ze mliecko zahustuje hlieny a nevie ich stravit tak to vyzvracka ,uz by bol zdravy .pekne den vaam prajem 😉