Ahojte prosim o radu, moj 2 a pol rocny syncek odmieta vsetky lieky, stale skoro vsetko vypluvne, doktroka mu predpisala sirup aj antibiotika na zapal priedusiek, uz sme skusali asi vsetko a bez sance. Prosim p radu ako nato lebo uz fakt netusim co robit.
@evka1608 musis proste aj silou. toto nie je sranda uz, a ci chce ci nechce - natvrdo do neho tie antibiotika treba dostat.
potom ostava uz len nemocnica a infuzie.
V tejto situacii nema na vyber (a vy tiez nie). Podrzat a striekackou od Nurofenu pomaly do licka.
Inak nam pri dcerke (tiez 2,5r) velmi pomohlo dat sirup/vitaminy do takej mini odmerky, co byva pri sirupoch a napr nariedit dzusom a pije z toho ako z mini poharika. A potom este 3-4x dolievame vodicku cistu a pije. Minuly tyzden bol taky horsi a pomohlo len slubit oblubenu rozpravku na telefone 😐. Z toho nie som nadsena, ale zabralo ked bolo najhorsie.
Zabaľte ho do deky, alebo do osušky, tak, aby mal ruky pri tele. Ľahšie ho potom udržíte.
@evka1608 Držím palce. U nás pomohol len čas, kým dieťa pochopilo. Vždy šlo všetko von. Žiadne rady a tipy, ktoré ti tu dali, nezabrali. Držím veľmi palce a úplne sa viem vžiť do tvojej situácie.
@evka1608 tak ako už bolo spomenuté, keď ste dvaja na to, tak jeden držať, a druhy normálne do úst popri líci vstrekovat liek. Nie naraz, aby nezabehlo mu, ale takto nemá šancu to nezhltnut.
Keď si sama, tak zabaliť do deky ci osušky, pri ľahnúť trochu a takisto postup. Ja som tam robila pri odsávani, našťastie lieky mi decká berú, ak treba bez problémov.
Ono budú revat, jacat, ale toto si veci kde jednoducho sa nebavím,nepýtam, musi sa to a hotovo
Dat mu co ma rad? Napr dzus. Do ruky a nech to rychlo zapije. Pripadne vynejaky ten vitamin. Aby videl ze aj vy “papate” liecik.
Dakujem vsetkym velmi pekne za rady, pomohlo nam to 🙂
Poznáme, u nás aj susedia vedeli že kedy dávame lieky 🤣🤣🤣sľubovali sme všetko a nič nepomáhalo len nasilu dávať. Trz vezme lieky ale frfle aj tak 🤣🤣🤣 naposledy mala ATB tak dosť veľkú tbl mala tak bolo vydieranie aj 😁
Moja nema problem chvalabohu ale najradasej pije z poharika sirupy co byvaju ako odmerku pri liekoch.
Striekacka od nurofenu, strcit popri lici dozadu do ust a pomaly vstrieknut aby stihol prehltat.