Zienky poradte, nechcem vyvolavat doktorke.
Syncek zacal sa stazovat na plny nos, fukali sme inak je ok. V noci ked ľahne pocut ze mu sople brania v dýchani ale po case sa to ukludnilo a spal celu noc aj ked sem tam z tych hlienov v krku zakaslal. Rano uz taky mokry kasel z hlienov a ten soplik. Inak je ok. Prosim co nasadit? Inhalovat?
Hlavne neísť spať s plným nosom, radšej zobrať vysávač a riadne vysať
Morská voda. Odsat poriadne. Potom Nasivin. K tomu sa zvyknú dávať napr večer aerius/ fenistil a co ja viem co. Na vykaslanie uvoľnenie hlienov mukolytika, my solmucol mame radi. Ale často sme začínali kvapkami sinupret na dýchacie cesty... A potom podľa stavu. Nezlepsielo sa z pár dní, chodila.som k Dr. Popocuvala, výter urobila.
Akurat som to riesila, ak kasle len rano a cez den minimalne, tak treba riesit sopliky, morska voda, odsavat, nasivin, sinupret... Kasle, pretoze mu zatekaju hlieny, ktore treba odstranit
Okrem vitaminov, na vlhky kasel solmucol alebo mucosolvan v lekarni poradia, a smrkat smrkat hlavne, pomedzi to aliamare napr. Striekat do nosteka. Dr. Toho zatial tiez moc naviac neda, jedine zeby fenistil na predpis, alebo keby kasel dlho pridlho tak popocuvat.