Synček má plný nos

3. feb 2023

Zienky poradte, nechcem vyvolavat doktorke.

Syncek zacal sa stazovat na plny nos, fukali sme inak je ok. V noci ked ľahne pocut ze mu sople brania v dýchani ale po case sa to ukludnilo a spal celu noc aj ked sem tam z tych hlienov v krku zakaslal. Rano uz taky mokry kasel z hlienov a ten soplik. Inak je ok. Prosim co nasadit? Inhalovat?

1mina
3. feb 2023

Okrem vitaminov, na vlhky kasel solmucol alebo mucosolvan v lekarni poradia, a smrkat smrkat hlavne, pomedzi to aliamare napr. Striekat do nosteka. Dr. Toho zatial tiez moc naviac neda, jedine zeby fenistil na predpis, alebo keby kasel dlho pridlho tak popocuvat.

sono2
3. feb 2023

Hlavne neísť spať s plným nosom, radšej zobrať vysávač a riadne vysať

simca06022011
3. feb 2023

Morská voda. Odsat poriadne. Potom Nasivin. K tomu sa zvyknú dávať napr večer aerius/ fenistil a co ja viem co. Na vykaslanie uvoľnenie hlienov mukolytika, my solmucol mame radi. Ale často sme začínali kvapkami sinupret na dýchacie cesty... A potom podľa stavu. Nezlepsielo sa z pár dní, chodila.som k Dr. Popocuvala, výter urobila.

murielaa
3. feb 2023

Akurat som to riesila, ak kasle len rano a cez den minimalne, tak treba riesit sopliky, morska voda, odsavat, nasivin, sinupret... Kasle, pretoze mu zatekaju hlieny, ktore treba odstranit