Synček má koliku

kace145
29. júl 2013

Ahojte, som prvorodicka a moj 6 tyzdnovy syncek ma strasne koliky. Place takmer kazdy den v tyzdni, kope nozickami, obcas mam dokonca pocit, ze ma krc v celom tele. Skusala som masaz bruska a nic. S manzelom ho nosime na striedacku na rukach. Moja mama vravi, ze koliky su uplne bezne a treba len pockat, kym prejdu. No musi byt nieco, co mu pomoze, aspon zmiernit. Mate nejake rady? vdaka.

martinazvo
29. júl 2013

ak kojis, tak pi caj z: aniz, fenikel, kmin - cez mliecko sa to dostane k babatku a velmi to pomaha 🙂

nikolet_89
29. júl 2013

@kace145 ahoj nam pomohla rektalna rurka, kvapky biogaja, babycalm a feniklovy cajik nepises ci kojis, ale vsetko toto co pisem mozes skusit aj tak...pozri si na nete pripadne sa spytaj dr...ale mi sme davali a malej to zaberalo

igiana
29. júl 2013

@kace145 bola si s nim na vysetreni? nie vsetko su koliky. nech mu urobia CRP a sedimentaciu, ci nema zapal v tele, moja mala mala zapal mocovych ciest a tiez velmi plakala a neskoro sa na to prislo, tiez sa to zvalovalo na vsetko mozne. Nema reflux?

kattrin5
29. júl 2013

Nam velmi pomohli biogaia probiotika

milota164
31. júl 2013

nam pomohli kvapky infacol

sisus123
2. aug 2013

@kace145 Ahoj,my sme mali ten isty problem,vyskusali sme vsetko mozne nic nezabralo..az nakoniec sme zacali objednavat francuzke umele mlieko novalac a ten nam pomohol...skus sa spytat v lekarni,neviem ci ho na slovensku maju,ja zijem v HR,,alebo cez net objednat..ale uz po prvej davke sme poznali rozdiel..Mlieko je drahsie,400 g stoji 10 euro,ale myslim ze tie peniaze stoja za to.

oli55
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucia006
10. aug 2013

Ahoj,viem cim prechadzas,moj syn mal silne koliky od 4tyzdnoch ked som este kojila ,az po koniec 4mes,ked uz bol na um ktomu prisli este aj zapchy s um ,bolo to strasne tiez som sa certila ci neexistuje ziadna pomoc pretie babatka ale zial,ziadne lieky ako espumisan infacol sab simplex a pod nepomahali ani masirovanie bruska ,gely na brucho fenikel rasca nic este to zhorsilo mam pocit!boli sme hotovy ked nespal len plakal vnoci cez den 😒 drzim palce nech mu to prejdecim skor ,drzte sa