Maly mi má od soboty hnačky stale čo zje na deň aj 7 krát malo čo papa a je stale nervózny nemôže to byť od zubkov
Vôbec nezvracia len hnačky
@zuzaanka27:
Uz treti den hnackuje aj 7 krat za den? To uz by som sla k lekarovi.
"Zo zubov" priamo to nemoze byt. Iba nepriamo, lebo deti su vtedy "zamestnane" rastom zubov, viac si pchaju ruky do ust a tym padom sa dostanu do kontaktu s viacerymi chorobami, ako keby si tie prsty tolko do ust nepchali. Ze je nervozny, je jasne. Komu je dobre, ked je chory?
Podla moznosti mu nedavaj sladke, cerstve ovocie ani obycajne mlieko. Ak kojis, kojit mozes, aj jogurty su ok. V principe sa uz nedrzia nijake striktne diety, ide o to, aby dieta najma pilo a aj cosi zjedlo. Polievkou, ryzou, zemiakmi a podobne nic nepokazis. Mozes mu dat skusit tie ryzove chlebiky alebo aj z ineho obilia.
Ak je malatny, tak je zle. Ak je "iba" mrzty, ale inak v poroadku a hra sa, chodi, tak ho to az tak nezobralo. Najma treba sledovat, aby dost pil.
A odporucam nejake probiotika, aby sa mu napravila crevna flora. Poradia ti v lekarni, je uz vela vyrobkov, tak sa spytaj. To mu urcite neublizi, moze mu to iba pomoct.
Vsetko dobre!
Boli sme u lekárky zobrala mu vyter a dala mu kvapôčky hilak a má piť čierny caj slabo osladeny
@zuzaanka27 Ja by som zašla radšej k dr. 7x je veľa. A nevracia?