Dobrý deň Maminy
maly sa mi vyhádzal na ramenách a krku? Zatial to nema nikde inde...strasne sa potí....ale boli sme s dievčatkom ktoré malo pred 10 dnami 5tu chorobu,ktora je zmizla po 5 dňoch je možné ze to ma od nej? Ďakujem krásne za odpoved
Nie chvála bohu nemal
mne to pripadá ako potničky.
Aj moja dcérka to má,to sú len potničky,v tomto teple úplne bežné.
S najvacsou pravdepodobnostou je to od tepla, ked sa spotil. Nasmu drobcovi som to natrela tenulinkou vrstvou Sudocremom a perfektne pomohlo. Proste nic sme doma nemali, tak som vyskusala to, ved sa to pouziva aj pri zapareninach v plienkovej oblasti. Ale by som si asi mohla vygooglit nejake odporucania. 🙂
Pri piatej chorobe nemusi byt teplota.u nas deti to mali v skolke a nemali vobec teploty len vyrazky.ale aj keby to bola piata choroba nieje na to specialny liek.same to prejde.potnicky by som skor cakala pod oblecenim alebo v zahyboch kde sa telo poti.
@dorotka202 nie?? to som teda nevedela.. lebo na nete som sa docitala, ze je teplota..
@dorotka202 Nas sa praveze v okoli krku a na ramenach raz spotil pod trickom pri dlhsom spanku a hned mu to vyskocilo. Dala som mu tricko a 0,5 spaci vak a tricko mal presne na tych miestach mokre po zobudeni. Teraz mu uz davam iba 0,5 vak.
No dufam ze kazdopadne nic vážne 😊zajtra s nim skočím k lekárke a dávam vam vediet 😊kazdopadne dakujem zatial za rady
toto mne pripadá ako solárna dermatída - alergia na slniečko
Podla mna su to potnicky
Ano su to potnicky
piatej a siestej chorobe predchadzaju vysoke teploty, takze ak ich nemal, tak to nie je ono
@timea2709