Synček je celý studený a bledý

vasjar
28. feb 2024

Začalo to v piatok kašľom, v sobotu teplotami. Pani Dr nasadila sirup proti kašlu a fúkanie nosa. Syncek však odmietal sirup (bol podávaný nasilu 😢), potom sme prešli na pastilky proti kašlu ale aj tie odmietal. Včera už teploty nemal, aj bol pekne aktívny, avšak celý je bledý a studený, komplet cele telo. Viete mi poradiť, prečo je taký? Mam sa obávať?

vasjar
autor
28. feb 2024

@vasjar o 3 mesiace bude mať 3 roky

beata_k
28. feb 2024

@vasjar Je mu zima.

andreatytler
28. feb 2024

@vasjar Aku ma teplotu? Odmeraj teplomerom.

janinah
28. feb 2024

Pery a nechty má normálnej farby?

vasjar
autor
28. feb 2024

@andreatytler keď som merala včera cez deň mal 36.3

vasjar
autor
28. feb 2024

@andreatytler twraz ma momentálne 37.1

vasjar
autor
28. feb 2024

@janinah včera večer boli pery bledé, nechty som si nevšimla. Teraz sú ruzovkaste, normálne mi prídu

andreatytler
28. feb 2024

@vasjar Takyto stav ze zblednem a obleje ma studeny pot je ked mi je na vracanie alebo odpadnutie. Mozno z tych liekov mu je spatne od zaludka kedze ich odmieta a davate nasilu. Mozno zmeraj tlak ak mate kde.
Ked ma klasicku nadchu, alebo chripku, ja by som ziadne lieky na kasel nedavala. Kaslom sa telo prirodzene cisti od hlienov. Iba ak kasel trva pridlho po tom ako choroba skonci by som zacala riesit kasel.
Este stale to trva aj dnes?

vasjar
autor
28. feb 2024

@andreatytler aha, to som nevedela. Vďaka. No cez deň nebol studený, a twraz opäť ku večeru, ruky, telo opäť studené... Už mu nič nedávame proti kašlu, keďže to veľmi odmietal, ani včera už nič nebral. Ale ku podivu je dosť živý na to aký je studený. Ze nie je taky mdly

svokrinjazykmonika
28. feb 2024

@vasjar my sme mali teraz tri dni nejakú črevnú virózu a brutálna zima mi bola, nemohla som sa nijak zohriať. Naobliekaná pod dvoma paplonami. Až horúci termofor pomohol. Manžel tiež tak. Súhlasím vyššie že to môže ísť zo žalúdka.