Ahojte. dostávali vaše deti synagis ? Mali nejaké nežiadúce účinky? My ideme v pondelok prvý krát a malá má ekzém teraz sa obávam aby sa to nezhoršilo keď som volala do nemocnice že sa jej vyhodil ekzém povedali že nevadí 🤷🏻♀️
@laura1607 malý chodí uz 2hý rok. Túto sezónu má už 3tiu dávku a ešte 2 dostane... a všetko ok. Žiadne vedĺ.účinky
@laura1607 moje deticky to velmi dobre znasali, absolutne ziadne problemy ani reakcie nemali
@tatiana130 ďakujem dokedy sa podáva február marec ešte ? My sme dlho čakali na schválenie v decembri schválili v januári volali mali sme prísť na prvú tento týždeň lenže mala teploty tak sa to preložilo na budúci ...
@e1i
@marrydreamkas ďakujem vám baby 😊
@laura1607 minulú sezónu sme mali 4dávky, tiež zacal v januari. Ale to vám povedia v ambulancii kolķo este daju.
su to len protilatky na RSV. Efektivita je tam nizka ale vakcina na RSV neexistuje. Vedlajsie ucinky tam okamzite viditelne niesu ale kazda vec co sa dostane do tela ma na nieco vplyv. Je to biznis v ktorom je vela $
@marrria1 potešili ste ma... Moja má srdcovú vadu ideme preto obavy sú veľké ale dr ma ubezpečila tak verím 🙏 ďakujem
@tatiana130 nieje to len do roka alebo do dvoch?
@laura1607 prvy rok dostaval na plucnom ako predcasne narodeny. Tiez ma srdcovu chybu a tento rok nam prisiel papier z kardia.
@tatiana130 tak super len nech sú v poriadku 🙏 ďakujem 🙂
Ešte prosím vás baby jedna vec, robí sa predtým nejaké vyšetrenie ? Koľko to celé trvá ? Lebo idem s malou autobusom tak aby som si aspoň približne pozrela spoje 🙂
@laura1607 neviem kam chodíte, nas vzdy obj.na čas a trva to cca 10-15min. Popočuva, popyta sa ako sa má maly a tak a pichnú. 😉
@tatiana130 ideme do Trenčína ... Hej super takže vypočuje všetky moje obavy 🤣 super aj my sme objednaný na čas, tak aspoň približne sa zariadim ... Ďakujem 🙂
A poprosím len skúsenosti. Názory žien ktoré sú proti všetkým očkovaniam mám naštudované 😅