Ahojte 🙂
Syna trápi alergia. Chodíme na imuno alergo a vyskúšala som už tri lekárky a sme zúfalý :(. Syn má plný nos ani spávať nevie už dva mesiace, nezaberá nám nič z predpísaného. Žienky moje co pomohlo vám? Avamys a Mometasone a podobne všetko odskúšané, voľno predajne sme vyskúšali všetky.
@rika8 a ma aj celkove antihistaminika k tym sprejom? Cisticku vzduchu ste neskusali?
@rika8 nám pomohol až pán doktor na pľúcnom oddelení. Na alergologii sme skúsili všetko možné, stalo nás to dosť eur a ten výsledok veľmi slabý. Pan doktor nasadil účinnú liečbu a predpísal pobyt v Hornom Smokovci a ten strašný kašeľ skončil. Skúste pastilky Livsane Antialergic, ja ich kupujem na pilulke, keď majú akciu 2+1zdarma a sú výborné, potom zaberá pobyt pri mori. Držím vám palce, je to utrpenie pre deti aj maminy.
Nam tiez pomohlo liecenie v tatrach...okrem toho ked pride z alergo prostredia kde su jeho spustace tqk preplach nosa konvickouak sa da tak rusko (syn je alergicky na travy macky a psikov obe babky maju zvieratka chodi k nim s ruskom) ak bt sme ho nefali tak peklo.
A inhalacia.
Ked kvitnu jeho alwrgeny tak berie aerius
@mamka34 neskúšala som pastilky ale behnem do lekárne a vyskúšame, more je tak pol na pol ale keďže naj by bolo tam ostať a to sa nedá len tak :D, pôjdem s nim vyskúšať silnú jaskyňu, už fakt neviem co s nim spraviť, na plucnom sme boli ale nedala mu žiadne lieky, vyskúšam ešte niekoho iného, ďakujeme veľmi pekne za rady ❤️
@simsalabim čistička pomáha hlavne keď sme doma cely deň , no denne do školy a na krúžky a keď je teplo už neobsedi moc doma keď ma 11r to s nim je trochu iný level už ale ďakujem pekne za odpoveď a pomoc ❤️
@rika8 a desenzibilizaciu ste uz skusali? Mne velmi pomohla. Sice to trva niekolko rokov, ale ucinok je velmi badatelny.
Dobrý deň prajem prosím vás mám podobný problém 4 ročnou dcérkou tiež ma plný nos stále len chcem vedieť či vás syn pri spaní môže dýchať z nosom ci sa mu tiež nedá tak ako nám
@aurelka1 ako kedy, raz sa da a inokedy nie, takze chrape ale ono ked zacne sakat sople nevie kedy prestat, vsade servitky.. Liecbu nam zmenili a aj tak moc pokrok nevidim. Alergologicka nas poslala na orl, ze to ma uz chronicke (ved to viem aj bez nej ale škoda slov). Ked budem mat vysledky napisem.
@rika8 Spirabel, Nasofan, Livostin. Koľko má syn rokov ?
Počas sezóny nosiť slnečne okuliare, denne umývať hlavu, alebo nosiť šiltovku, meniť oblečenie keď sa vrátite z vonka, mat sieťky na oknách