Syna trápi alergia

rika8
8. máj 2022

Ahojte 🙂
Syna trápi alergia. Chodíme na imuno alergo a vyskúšala som už tri lekárky a sme zúfalý :(. Syn má plný nos ani spávať nevie už dva mesiace, nezaberá nám nič z predpísaného. Žienky moje co pomohlo vám? Avamys a Mometasone a podobne všetko odskúšané, voľno predajne sme vyskúšali všetky.

pribinak
8. máj 2022

@rika8 Spirabel, Nasofan, Livostin. Koľko má syn rokov ?

Počas sezóny nosiť slnečne okuliare, denne umývať hlavu, alebo nosiť šiltovku, meniť oblečenie keď sa vrátite z vonka, mat sieťky na oknách

simsalabim
8. máj 2022

@rika8 a ma aj celkove antihistaminika k tym sprejom? Cisticku vzduchu ste neskusali?

mamka34
8. máj 2022

@rika8 nám pomohol až pán doktor na pľúcnom oddelení. Na alergologii sme skúsili všetko možné, stalo nás to dosť eur a ten výsledok veľmi slabý. Pan doktor nasadil účinnú liečbu a predpísal pobyt v Hornom Smokovci a ten strašný kašeľ skončil. Skúste pastilky Livsane Antialergic, ja ich kupujem na pilulke, keď majú akciu 2+1zdarma a sú výborné, potom zaberá pobyt pri mori. Držím vám palce, je to utrpenie pre deti aj maminy.

marlent
8. máj 2022

Nam tiez pomohlo liecenie v tatrach...okrem toho ked pride z alergo prostredia kde su jeho spustace tqk preplach nosa konvickouak sa da tak rusko (syn je alergicky na travy macky a psikov obe babky maju zvieratka chodi k nim s ruskom) ak bt sme ho nefali tak peklo.
A inhalacia.
Ked kvitnu jeho alwrgeny tak berie aerius

rika8
autor
8. máj 2022

@pribinak ma 11,skusali sme všetky jak si písala, za tri roky sme vymenili nenormálne veľa toho sprej pomáha ten na inhalovanie ale nie na nos a ocka, tie ma v kuse opuchnuté :(

rika8
autor
8. máj 2022

@mamka34 neskúšala som pastilky ale behnem do lekárne a vyskúšame, more je tak pol na pol ale keďže naj by bolo tam ostať a to sa nedá len tak :D, pôjdem s nim vyskúšať silnú jaskyňu, už fakt neviem co s nim spraviť, na plucnom sme boli ale nedala mu žiadne lieky, vyskúšam ešte niekoho iného, ďakujeme veľmi pekne za rady ❤️

pribinak
8. máj 2022

@rika8 fakt potom kvalitne slnečne okuliare a kvapky do oci máte?

Ja napr totálne umieram v septembri, palina, ambrozia, to je horor. Odchádzam vtedy k moru, mne to veľmi pomáha.

Nedá sa Vám aspoň na týždeň aj keď je škola utiecť aspoň do Tatier?

rika8
autor
8. máj 2022

@simsalabim čistička pomáha hlavne keď sme doma cely deň , no denne do školy a na krúžky a keď je teplo už neobsedi moc doma keď ma 11r to s nim je trochu iný level už ale ďakujem pekne za odpoveď a pomoc ❤️

simsalabim
8. máj 2022

@rika8 a desenzibilizaciu ste uz skusali? Mne velmi pomohla. Sice to trva niekolko rokov, ale ucinok je velmi badatelny.

kristiii
8. máj 2022

@rika8 imunoterapiu vám na alergo neponúkli? Syn začal minulú jeseň prvýkrát a musím povedať, že už táto jar bola o dosť kludnejšia než predošlá, aj keď celá liečba trvá cca 5 rokov

rika8
autor
8. máj 2022

@pribinak keby sa dalo ojooj, ja som samozivotel a musím sa obracať aby sme vyšli ako tak, žiaľ nik nám nedá do ruky prachy, že na tu máš nech sa ma malý lepšie, žiaľ musíme fungovať ako sa nám naj dá 🤷🏻‍♀️, ale ďakujem za rady ❤️

kristiii
9. máj 2022

@rika8 popýtaj sa na alergo na kúpele. Môjho chce poslať budúci rok (chodí sa tuším do Tatier) a čo som pozerala, dopláca sa tam minimum, ak mu to poisťovňa schváli

aurelka1
9. máj 2022

Dobrý deň prajem prosím vás mám podobný problém 4 ročnou dcérkou tiež ma plný nos stále len chcem vedieť či vás syn pri spaní môže dýchať z nosom ci sa mu tiež nedá tak ako nám

rika8
autor
22. jún 2022

@aurelka1 ako kedy, raz sa da a inokedy nie, takze chrape ale ono ked zacne sakat sople nevie kedy prestat, vsade servitky.. Liecbu nam zmenili a aj tak moc pokrok nevidim. Alergologicka nas poslala na orl, ze to ma uz chronicke (ved to viem aj bez nej ale škoda slov). Ked budem mat vysledky napisem.