Ahojte, voľačo malého poštípalo. Najprv som myslela že sa jedná o komára, na tých má dosť zlé reakcie. Moc sa mi to ale nepozdáva. Fotky som posielala aj našej doktorke a asi to nevyzerá vážne. Nástupné fenistilom aj kvapky dávame. Nemalte niektorá s týmto skúsenosti? Nižšie skúsim fotky pridať.
určite smer lekar (ja by som asi nečakala s euetatom do pondelka) m9j ma taketo skarede reakcie a dostáva vzdy atb drzim palceky
Ak mas dithiaden podat, ak do rana nestiahne tak pohotovost. Ak nemas isla by som rovno na pohotovost.
Ja mavam take reakcie a dostavam ATB - infikovany vplich tomu hovoria, hmyz ma vselijake patogeny na sosaku - a lokalne gafrovu mast na stiahnutie zapalu.
@jullyeverest Moje dieta ma take reakcie po ustipnuti komarom. Bolestive hrce, ktore prechadzaju obcas do modrin alebo pluzgierikov. To by som s nim musela 3x do tyzdna na pohotovost. Najlespie je striekat repelentom a po ustpnuti okamzite potriet fenistilom.
@jullyeverest muchnicka (aspoň si myslím) to atba lieči sa aj tri týždne.
Mna tiez par krat bodla, najma podvečer, vonku členok stehno. Ma rada veľké cievy.
@jullyeverest fotky sú postupne podľa dní