Syna niečo poštípalo

jullyeverest
22. jún 2024

Ahojte, voľačo malého poštípalo. Najprv som myslela že sa jedná o komára, na tých má dosť zlé reakcie. Moc sa mi to ale nepozdáva. Fotky som posielala aj našej doktorke a asi to nevyzerá vážne. Nástupné fenistilom aj kvapky dávame. Nemalte niektorá s týmto skúsenosti? Nižšie skúsim fotky pridať.

jullyeverest
autor
22. jún 2024

@jullyeverest fotky sú postupne podľa dní

kacena4
22. jún 2024

určite smer lekar (ja by som asi nečakala s euetatom do pondelka) m9j ma taketo skarede reakcie a dostáva vzdy atb drzim palceky

maris5
22. jún 2024

Ak mas dithiaden podat, ak do rana nestiahne tak pohotovost. Ak nemas isla by som rovno na pohotovost.

simsalabim
23. jún 2024

Ja mavam take reakcie a dostavam ATB - infikovany vplich tomu hovoria, hmyz ma vselijake patogeny na sosaku - a lokalne gafrovu mast na stiahnutie zapalu.

beata_k
23. jún 2024

@jullyeverest Moje dieta ma take reakcie po ustipnuti komarom. Bolestive hrce, ktore prechadzaju obcas do modrin alebo pluzgierikov. To by som s nim musela 3x do tyzdna na pohotovost. Najlespie je striekat repelentom a po ustpnuti okamzite potriet fenistilom.

derdia
23. jún 2024

@jullyeverest muchnicka (aspoň si myslím) to atba lieči sa aj tri týždne.
Mna tiez par krat bodla, najma podvečer, vonku členok stehno. Ma rada veľké cievy.