Syn zadržiava stolicu kvôli škôlke

10. sep 2024

Ahojte, syn mi zacal chodit do skolky. So stolicou sme nemali ziadny problem. Nikdy. 🙏🏻 Kakal aj na neznamych miestach, v obchodnom centre, atd, atd. Stolicu mal stale dobru.
Problemy nastali v skolke. Prvy den tam kakal, a odvtedy ani za neviem co nechce. Place, zvija od bolesti v skolke, ale nie... Neda to von. Rano este nechce pred...
Pride zo skolky, a s placom sice, ale vykaka sa pekne. Stolicu nema tvrdu, je normalna, dokonala.....
Urcite bude za tym psychika, ale CO MAM ROBIT? AKO MU POMOCT?
Davam aj probiotika samozrejme... Slivky... Kase....

papaya308
10. sep 2024

Môj to mal. Začalo to blbou poznámkou od učiteľky. Drží ho to doteraz(10r), inde ako doma nejde

mamamasama
10. sep 2024

Trauma. Blahoželám. Absolútne nerešpektujete pripravenosť a pocity svojich detí. 👏🏻👏🏻👏🏻

autor
10. sep 2024

@papaya308 to fakt? :( a ako ste dali skolku, ak tam nekakal? Aspon keby mi kakal rano pred skolkou... Je mi ho luto velmi... :(

autor
10. sep 2024

@mamamasama prosim?

papaya308
10. sep 2024

Chodil domov na obed, resp sa snažil vždy ráno pred odchodom vykakať

martinka13
10. sep 2024

@mamamasama Toto je čo za nezmyselný príspevok?

andreatytler
10. sep 2024

Co ja viem, tak vela deti to takto ma. Ma to moj syn a ucitelka v jasliach aj skolke vravela ze vela deti to takto riesi a pritom inak zvladaju toaletu bez problemov. Je mozne ze im vadi nejaka drobnost, ako napriklad to ze na tom zachode nemaju sukromie.
Neviem ci sa to da vysvetlit a podla mna akykolvek natlak to urobi este horsim. Uz len to ze o tom so synom rozpravas moze na neho posobit ako natlak. Ja som ale mala to stastie ze syn nemal koli tomu bolesti a bud isiel rano alebo ked sa vratil a tak som to vobec s nim nepreberala a neriesila.
Skus mu dat hned rano dost vela vlaznej vody (kolko dokaze vypit, nenut), potom ranajky a zase ponukni vodu (alebo iny napoj ktory mu chuti) a vacsiu fyzicku aktivitu kedy pracuju brusne svaly ako napriklad stvornozkovanie. To zabralo u nasho syna vzdy. Zacali sme sa hrat ze je auto a jazdi pod stolom akoze v tunely a po par okruhoh pod stolom uz bezal na zachod.

autor
10. sep 2024

@andreatytler jej, dakujem krasne, vyskusam urcite, ale az po skolke, kedze rano ideme pred 8...😏 Inak velmi sa tam tesi, neplakal este ani raz, tesi sa aj do, aj zo skolky... Len tie bolesti bruska..

domka222
10. sep 2024

Že dokonalá stolica 😀 môj v škôlke nebol ani raz,radšej sa po.... A ja som taká istá, len doma. Ale pravda,potom stolica začína byť nepravidelná a to mi robí najväčšiu starosť

autor
10. sep 2024

@domka222 😅🤭 hej dokonala. 🤭

Ja som tiez taka, ze vydrzim, a neexistuje ist inde... Len, mna neboli brucho, ja som uz na to zvyknuta....

terezka2911
10. sep 2024

@mamamasama už prestaň s tými trápnosťami

alenamihal
10. sep 2024

@mamamasama ty si asi matka roka a dokonala z kazdej strany !!!! milujem take zenske ako si ty brrrrrr

nevenka
10. sep 2024

@andreatytler presne toto, nemaju tam sukromie, to sme riesili s dcerou, vobec nechcela v skolke kakat, stale ju bolelo brusko, zo skolky sme utekali najprv domov, vykakat a potom az na kruzky, hoci sme meskali. To bol des. Ona mi sama povedala, ze jej to vadi. Aj doma nas vyhanala z wc, ked sa ucila, do nocnika ani za svet, na wc a sama a bolo, zavolala nas, ked bolo treba utriet.

andreatytler
10. sep 2024

@nevenka Mne syn nikdy nevysvetlil ze preco tam nechce chodit. V jasliach bol este primaly a potom som sa uz k tomu nevracala, ale presne ako u vas, vyhanal nas zo zachoda vzdy ked tam bol. On sa zacal schovavat ked kakal este kym nosil plienku. Tak som vedela ze je uz pripraveny na odplienkovanie. Paradoxne, nedokaze pochopit ze sukromie na zachode potrebujem aj ja a este aj dnes ako 4 rocny tam so mnou casto travi cas.😀

andreatytler
10. sep 2024

Hej skusajte. Najlepsie by bolo vytvorit z toho navyk ze to pride kazde rano. Nas syn vstaval pred 7:00 takze my sme stihali rano v pohode, ale chodili sme na 9:00.
Mozno este ak vies ze je nieco co mu to zarucene spusti, tak to by som dala na veceru. My sme jeden cas takto jedli vlocky na veceru, lebo tie boli dobry spustac.