Syn užíva Erdomed a Trifed na kašeľ. Môžem mu dať ešte Zodac?

ico1308
19. jan 2024

ahojte baby poradite mi syn mi uziva erdomed a trifed 2x denne mozem mu dat na noc zodac ide sa strasne zadavit cely den kasle..ze nech si odpocinie aspon v noci.doktorka mi povedala ze nemozem davat fenistil..ale ako sa trapi sa nemozem divat dakujem za radu

zorkahorka
19. jan 2024

Preco nemozes dat fenistil? Ja striekam do hrdla napr.salviovy sprej alebo ponaha lyzica medu

palculienka40
19. jan 2024

@ico1308 skua paxeladine. Super zabera a nie je to antihistaminikum

heaveen
19. jan 2024

@ico1308 Ja prekrajujem na noc cibuľu , v izbe nechavam chladnejšie ako iné dni, častejšie vetrám. Už som robila aj zábal na priedušky. Cez deň sirup z medu a cibule. Síce máme lieky od dr. ale robím aj toto.

vevebono
19. jan 2024

@zorkahorka fenistil a zodac sú oboje antihistaminikum

akú povahu má kašeľ?
skúsila by som ešte domácu medicínu k tomu, majorankovy alebo tymianovy sirup, mlieko s medom a maslom, popr mastný obklad na priedušky (ideálne jazvecia masť)

sojorez
19. jan 2024

Trifed uz ma medzi ucinnymi latkami zlozku, ktora posobi ako antihistaminikum. Ak by si dala dalsie/ Zodac, Fenistil, Cezera..., tak by si dieta mohla predavkovat.

ico1308
autor
19. jan 2024

ano trifed mi kazala davat doktorka 3dni co dnes konci ale mne sa zda ze ten erdomed ho totalne nici on vykasliava ale on tak stale kasle ze uz to ma az take pisklave mi pride uz mi plakal ze nevladze kaslat ze ho vsetko boli..
to som si myslela ze ten fenistil sa nemoze som nevedela ze zodac je tiez taky ako fenistil..davam mu aj caj cibulovy aj mastim priedusky aj sa ho snazim nabadat aby stale pil..asi mu zmenim ten erdomed za nieco ine...