Syn spadol z hojdačky a vracal

3. apr 2022

Ahojte,dneska rano syn (7m) spadol z hojdacky..neviem ani ako da stalo,kedy sa to stalo,ale nevidela som ako spadol… cely den sme ho pozorovali,mal dobru naladu,papa pekne,smeje sa,hrame sa,nechcel by stale spat..ALE….on ma silny reflux este stale…a teraz som mu dala mliecko a po pol hodke zacal vracat..male mnozstvo ale vracal..on castokrat vracia,tak neviem teraz ci to kvoli tomu ze spadol alebo z refluxu…ja neviem teda ci ist na pohotovost?Ked ma dobru naladu,papa atd.?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanka.zuzu
3. apr 2022

ja by som síce dnes asi vôbec nespala, ale na pohotovosť by som nešla ak ozaj papá, hrá sa, smeje sa a to z 2 dôvodov - 1.pohotovosť je niekedy za trest aj pre lekárov, obzvlášť cez víkend (a podľa toho sa aj tak správajú k pacientom) a 2.niekedy ideš na pohotovosť so zlomeným malíčkom a vrátiš sa so zápalom pľúc 🙄 nie, fakt nie... čo by mu urobili? pozreli zreničky a poslali domov. pol dňa by sme boli v nemocnici a chytili nejakú detskú chorobu, pri mojom šťastí 😠

july0
3. apr 2022

Šla by som na pohotosť. Pre tvoj pokoj na duši

rudolfko0
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
3. apr 2022

Z akej výšky spadol?

janinah
3. apr 2022

7mes. na hojdačke? a nik nevidel ako spadol,kto ho strážil? hmm....a samozrejme by som šla na pohotovosť a to píšem ako zdravotník

rebekamarcusko
3. apr 2022

Ja by som isla na pohotovost. Moj maly ma 7 mesiacov,to mas este taku makku hlavicku,ze by mi to naozaj nedalo spat.

tosomja
3. apr 2022

Kde ste boli, keď ste nevideli ako a kedy spadol? Išla by som na pohotovosť už len kvôli tomu, že si nevedela na ktorú časť spadol čo si buchol.

stanulienkat
3. apr 2022

7 mesačný sám na hojdačke? Bez dozoru?? Odvaha... Chod na pohotovost.

autor
3. apr 2022

@stanulienkat baby ja som mala na mysli to hojdacie kresielko,co su pre babatka…ano ja viem moja chyba,ja som ho tam polozila,otocila sa lebo zvonil telefon(bola som pri nom len som sa otocila)a medzitym on si vsimol hracky na zemi a spadol…bola to iba sekunda,nemusite ma hned sudit,to ze sa to stalo uz nejak neovplyvnim,ano citim sa hrozne,viem som zla matka,bohuzial sa to stalo..
On spadol z vysky asi 30-40cm a na bok

mamutka
3. apr 2022

Presne takto spadol môj kedysi môj syn z toho kresielka, asi v tom veku. Šli sme na pohotovost, ale všetko bolo OK. Ak je úplne v pohode, tak pri tej výške co píšeš by snáď msl byt v poriadku

mimi3008
3. apr 2022

Z akej vysky a na aky povrch spadol? Spravia na pohotovosti moznoze rtg lebky, ale tam pravdepodobne nebude ziadna zlomenina, ct robit nebudu, lebo 1./ je to velka davka ziarenia a 2./ take male babatko tam asi bez pohybu nepolezi, takze uspavat ho tiez nebudu, ak nebude mat ziadne priznaky. A otras mozgu je subor priznakov, nie je to nieco, co by sa na ct ukazalo, mozno by doporucili ostat na pozorovanie, ze keby sa nieco dialo, spravia dalsie vysetrenia. Ale ak by mne prislo v pohotovosti babatko, ktore spadlo z hojdacky a potom zvracalo, nepustila by som domov, len na reverz, zobrat si nieco take na triko nie je ziadna sranda aj z pohladu lekara.

kacena4
3. apr 2022

po mlieku je to skor reflux

rebekamarcusko
3. apr 2022

Inak vobec ma nenapadlo to hojdacie kreslo. Urcite nie si zla mama. Netrestaj sa. Padol na parkety,koberec,dlazbu?

erickatt
3. apr 2022

Nie si zla mama. Este sa napadá. Moj muz ,,zhodil" dceru z gauca ( 3x) , lebo sa jasili. A nic jej nebolo.

stanulienkat
3. apr 2022

Jeeezis...ja som myslela, ze z klasickej hojdacky, ved si to tak opisovala. Pravdepodobne mu potom nic nebude. Sleduj to vracanie, vedomie, ci ti sleduje ocami napr prsty...

cherry_cherry
3. apr 2022

Ak padol z 30cm, tak by mal byt v poriadku. Ja som myslela najprv ze padol z naozajstnej hojdacky.
Inak prave vcera som bola s dcerou (7 rocnou) na pohotovosti, co si hlavu rozbila 🤦‍♀️ ale boli sme za hodinu vybavene, aj s rontgenom.

mimi3008
3. apr 2022

@stanulienkat tiez az teraz citam, ze z kresielka...ja ze z meter a pol vysky spadol

katka0123
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tosomja
3. apr 2022

Tak to je už úplne o inom. Z hojdačky a z hojdacieho kresielka je veľký rozdiel. Moja sa tiež zosmykla, ešte som ju nepriputala, otočila som sa pre utierky a ona zrazu pod kreslom. Neplakala, až keď som zhikla.
Ja by som sa však stále bála, keď by potom zvracala, alebo bola plačlivá. To už by si zistila, keby bolo niečo iné.

autor
3. apr 2022

Baby prepacte,zle som sa vyjadrila..spadla na parketu,a vyska je cca 30-40cm.. mal super naladu cely den, raz mal taku hodinku ked sa zobudil ze iba plakal,ale zase idu mu zuby,tak asi preto..potom sme sa zacali hrat a smial sa,bol akcny,este sme mali lepsi den ako vcera..cize dufam ze to bude v poriadku..ale dakujem Vam❤️

zuzkaa1991
3. apr 2022

Moja mala spadla velakrat este popada...ak len z kresla podla mna nebude to vazne ked mal.dobru naladu......ja som vzdy stresovala.pri.kazdom pade o moju nie raz si treskla hlavičku 🙈 a to mame beton(podlahu) vsade jedine co som sa naucila sledovat zrenicky zapalre svetielko na mobile a pozrite sa ci reaguju ;)

zorkahorka
4. apr 2022

Spadol na bok hlavy alebo tela?