Dobrý deň chcela by som sa spýtať syn si zlomil laktovu a vretennú kosť na pravej ruke ... očr mi vystavila doktorka na 14dni má tu niekto skúsenosti či sa dá nejako ostať dlhšie s nim doma ?? Ďakujem
Koľko rokov má syn? Môj syn si tiež zlomil, ale len vretennú kosť - na jar. Má 13 rokov. Doma bol týždeň, potom chodil do školy. Nosila som mu tašku do a aj zo školy. Okrem cvičenia na TV zvládal všetko v škole. Po cca 3 týždňoch mu dali dole sádru, ruku šetril ešte asi mesiac, rehabilitoval s ňou a je už dávnejšie ok.
@daniela2705 syn si zlomil laket v 11 rokoch. Doma bol prvy tyzden. Potom uz chodil normalne do skoly.
Po zlozeni sadry chodil 3x do tyzdna rano na rehabilitacie. To som na očr nebola. Chodil sam. Po rehabilitacii siel do skoly
Skolaci bežné chodia do školy so sadou. Aj keď nepíšu, tak chodia. Ja som chodila so sadou, akurát kým som mala iba sadrovu dlahu bola som doma. Sama, to som bola siestacka.
Koľko ma rokov? Veď 14 dni bude doma a potom, ak je školák, normálne do školy, aj so sadrou. Ak nemôže, nebude písať, ani cvičiť samozrejme, ale nie je dôvod, aby bol celý čas doma.
Dcera ako druhacka mala zlomenu i operovanu ruku (vkladali jej droty). Chodila normalne do skoly s ortezou a na zaklade lekarskej spravy bola oslobodena od telesnej vychovy.
@doriiis ďakujem
@jaskolka 8 rokov ... ina možnosť nebude tak urcite pôjde do školy už som sa s triednou dohodla na veciach ohladom maleho
Dovolenka,neplatene voľno,náhradné voľno...možnosti je dost