Syn si v spánku udrel hlavu

6. júl 2024

Ahojte, sme na dovolenke, cize ine prostredia a postel, a tak. Rocny syn sa v noci prebral, myslela som si ze sa chce kojit, kym som prisla k nemu, sadol si a hodil sa do zadua hlavu si udrel o drevene celo postele. Zobrala som ho k sebe, polozila na postel a spal. Neriesila som…. Rano sa normalne zobudil, nakojil sa, cely den bol veselyy, hral sa, kyval ludom… mna teraz prepadla strasna uzkost ze co ked bol v noci v bezvedomi a ja som ho nechala tak. Bojim sa ze ma nejake krvacanie do mozgu alebo co… proste strasne si to vycitam. Muz na mna pozera ze ci mi nesibe…. Myslite ze mu moze nieco byt?

cyberk
6. júl 2024

Nic nie je, neboj 😇 uzivajte dovolenku 🍀

andrea_82
6. júl 2024

Suhlasim s muzom, teraz to uz neries. Ak by mu nieco malo byt, uz by sa to podla mna za cely den prejavilo.

januska12323
6. júl 2024

Keby sa silno tresol tak by plakal a nie spal.

autor
6. júl 2024

@januska12323 no zatrestalo to riadne, a mna teraz napada ze co ak on bolvlastne v bezvedomi a ja som sa ani nepokusila ho zobudit.

januska12323
6. júl 2024

Ale kľud. Keby sa aj niečo stalo za celý deň by sa to už prejavilo.

really8
6. júl 2024

Akoze coze? Niekto si dnes dal na slniecku vela aperolu.

aceris
6. júl 2024

Uz to nijak nezmenis. Stava sa, ze sa dieta udrie aj v noci. Len sleduj ci nezacne zvracat alebo sa cudne spravat, pripadne ine zrenicky...

autor
6. júl 2024

@really8 nie, vobec nepijem… bojim sa o dieta….

dzulli1980
6. júl 2024

Moja sa toľko natrieskala do hlavy, že ja už som zakaždým skonštatovala, že ju má asi zo železa ... a presne takto, v noci sa zobudila, sadla si a drb do steny ... som mala nalepené na stene tie penové puzzle, čo sa dávajú na podlahu, aby aspoň kúsok stlmili tie jej nárazy ... pozri, pokiaľ je dieťa veselé, nie je spavé, plačlivé, apatické, nezvracia, je to OK, už je to dlhý čas od úderu, keby sa čosi udialo, už by sa to prejavilo.

autor
6. júl 2024

@dzulli1980 moj toto robi casto, ked sa nahneva, tak sa hodi do zadu. To uz iba stiriehnem a davam aspon nohu pod neho, aj uz par krat spadol ked sa ucil chodit, ale vzdy plakal. V noci sa este takto neudrel a bojim sa prave toho ze neplakal.

kitycat
6. júl 2024

Takze sa tresol, pekne sa vyspal cely den bol vesely a kedze je na dobolenke asi trochu nuda tak premyslas nad totalnou hovadinou

Daj si aperil kedze si si nedala

drake122
6. júl 2024

Muž má pravdu.

majamat
6. júl 2024

ak nastava bezvedomie po uraze, vacsinou hned, co u vas nebolo.

stava sa, ze bezvedomie nastane aj po niekolkych hodinach od urazu, ale v takom pripade sa uz clovek z bezveomia bez lekarskeho zasahu nepreberie cize ak je tvoj syn teraz oK, potom v spanku v bezvedomi byt nemohol.

andreatytler
7. júl 2024

No normalna reakcia na taketo buchnutie by bolo ze zacne plakat a nie ze je ticho a pokracuje v spanku. Mala si aj svetlo zapnute, ci len po tme si po zobrala k sebe mysliac si ze spi?
Ale je mozne ze on to vsetko prespal. Ze sa v spanku posadil, hodil dozadu a tresol a v spanku bolest necitis a tak nemal dovod plakat.
Chapem tvoje obavy, sama by som bola na vazkach.

autor
7. júl 2024

@andreatytler nemala som svetlo, len po tme som ho zobrala

andreatytler
7. júl 2024

Podla mna to on cele prespal a preto neplakal. Pozri ci tam ma hrcu alebo rozbitu hlavu a ak nie, netrapila by som sa uz. Ak by mal otras mozgu uz by si o tom asi vedela.
Su to nervy s malymi detmi.

autor
7. júl 2024

@andreatytler praveze hrcu ma, ale viem ja ci od vtedy? On sa ozaj udiera pravidelne. Ale dnes sa zda byt v poriadku, tak snad

ankare
7. júl 2024

Neboj,nič mu nie je. Užívajte!

andreatytler
7. júl 2024

Urcite bude v poriadku. Ja som mojmu davala hrubu ciapku asi na 2 mesiace aj ked bolo leto lebo akurat zacal stvornozkovat a ucil sa padat😀. Mali sme vsade dlazky a dlazbu a tu hlavu si trieskal vzdy ked sa na nieco chcel vytiahnut a nepodarilo sa mu.