Ahojte, stala sa mi taka vec pri prebaľovani že malý si nacikal do úst. Môže sa mu niečo stať z toho? Nebolo to veľa ale počula som ako prehltol troška
@mikitilik29 presne toto ma napadlo 😀 navyše je to detský moč, naše mamy či staré mamy nám našou ocikanou plienkou oči pretierali skrz urieknutie (zoči) a tu sme.
To je v pohode, nic mu nebude. Moj syn si ako babatko pri prebalovani nacikal do ucha 🤣
to iste sa mne stalo ked som prebalovala brata pred 18timi rokmi 😀😀😀 zije nic mu nebolo, ale ja som bola riadne v strese 🤣🤣
uplne v pohode vobec nic mu nebude :D :D :D
Nič ..moc je sterilny.
😅😅😅😅😅 milý a vtipný príspevok. Neboj sa, nič sa Tvojmu synčekovi nestane. Ale pobavilo ma to. 😂
Ja sa pamätám na jeden incident zo školy, keď asi 5 deti sa dohodlo, že vypijú moč zo záchoda 😂 a žijú doteraz. Mňa by len zaujímalo ako sa dá nacikať do úst. Ja mám dievča, som si myslela, že to nie je možné
Ďakujem, som kľudná už 😁 spočiatku som nevedela či sa smiať alebo sa báť 😁
@mamatroch no môj si teraz komplet celú hlavu očural a trafil sa aj do úst. Väčšinou si len brucho, a to vždy zbadám tak mu hodím plienku na ten prúd. A teraz bol tak dokakany, že kým som ho poutierala, pozriem na neho a on komplet mokrá hlava 😂
@lavender94 pri chlapcoch sa to dá 😁
prezije to 😀 a ma panensky moc este, to bude okej 😂 ale toto inak pocujem prvykrat, to je celkom haluz 😂
Aj mojmu sa to stalo asi mesiac dozadu😂😂
Kolki ludia si piju vlastny moc a tu su..
Nic sa nestane 😂
hh neboj nič mu nebude. Si mi pripomenula teraz ako môj syn, mal možno 6 dní a samozrejme veľké kúpania každý deň a pomaly celá família tam musela byť, tak si muž ľahol za neho a ako mu rozprával tak dostal krásnu dávku rovno do úst. 😂 Skoro som sa aj ja zacikala...
Urinoterapia 😃 nič mu určite nebude 😊