Ahoj syn vcera buchol prst na nohe isla mu krv ked od seba tie dve prsty oddelime tak to nema az dole medzi prstami ze roztate ale tak vyssie. Dost to mokva a hnisa a je to akoby zdrete no neviem treba s nim ist k lekarovi ci sa to zahoji ? Zlomene to nema urcite. Ani opuchnute.
@pribinak ja som to tiez vravela ale manzel ze netreba tak neviem zas nechcem aby tam na mna pozerali ze som prisla s "blbostou"
Treba to riadne vydenzifikovat Ja by som s tým tiež nikam neutekala.
dezinfekcia a nesla by som nikam
Daj fotku
Vydezinfikovat, ak nekryva ani nic ine, treba pockat rana vzdy mokva, a ak to nieje na sitie zbytocne by si podla mna chodila, chcelo by to foto
Dobre dakujem vam. Ano vydezinfikovane to mal hned. Tak nebudeme zbytocne chodit
Snáď ako matka máš svoj rozum a úsudok, naložím dieťa do autá a idem aj s blbostou - ak to hnisa až taka blbost zo nebude
sak daj sem fotku to vobec nemusi byt hnis inak
Určite chod. Odborne mu to ošetria, vydenzifikuju. Ja som z tých co radšej prehanam, ako plakať keď bude neskoro. Ako pri najhoršom môže dostať len otravu krvi ....
Ved to poriadne vydenzifikujte
Zakopol obuty, bosy? O čistú vec či zhrdavany kus železa? Je to malé, veľké, hlboké či len povrchové?
Snazila som sa to lepsie odfotit ale nechce vydrzat
Moja mala par x zapalene prsty na rukach aj hnis. Raz jej hrozilo strhnutie nechtu. Robila som ako z kliniky kazali- v betaidona roztok macat,potom krem na to tiez betaidona a naplast ona plus obväz aby bol prst v klude. Stale to pomohlo.
vymacaj vo vode s betadine a mozno gafrovu mas na to a prelepit
Betadine masť aj roztok kúpiš v lekárni. Daj staršie ponožky potom veľmi to farbí 😉
Netreba to.vobec macat. Tampón do betadinu očistiť, zalepit ak treba s koniec. Nič katastrofálne to nie je.
Ak to mokva a hnisa treba to ísť ukázať