Ahoj
Prosím vás
dnes sme boli na prechádzke s mojím skoro 5 mesačným synom, držala som ho v náručí a ukazovala psa vo voliere ktorý naraz tak brechol že coflo aj mňa.
Mohlo sa.mu z toho zlaku takému malemu dačo stať?
@andrejkap123 prečo dôvod na smiech? Nebolo to naozaj nič príjemné
Ďakujem vám za upokojenie
ak ma zdrave srdce infarkt urcite nedostal, ved zivot je jeden velky strach aj tak, este toho bude :D
@helen334 dúfam že túto otázku nemyslíš vážne. A čo by sa mu také mohlo stať? Debil z toho s prepáčením nebude a ani autizmus z toho nebude mať. Zľakol sa a je to normálna reakcia organizmu. Nič mu predsa nebude.
@stellarstar ludia otupjevaju, co narobime 😀
@helen334 helenka nestihla som tvoju odpoveď prečítať
@solange7 budeš mať šťastie 🍀
No náhodou ja chápem tvoju otázku a obavu..ja mam prvé dieťa a tiež som nad tým minule zamyslela keď sa môj malinký tak zľakol že sa rozplakal.. Ale po chvíľke bol v poriadku, neboj určite je aj tvoj 🙂
@helen334 Zlaknutie je normalna sucast zivota, bezna reakcia, dieta sa uz narodi tak, aby si s nim vedelo poradit.
5 mesacnemu sa nestane nic max bude revat 10 minut.pri 5 rocnom uz by mohol byt problem ale nie ked pes stekne...kamoske malu poskriabal kocur a bol to spustac zajakavania.trapili sa s tym 2 roky.
Nechápem poniektoré vaše komentáre, slušne som tu napísala, lebo ma to trápilo, nie som nejaká preafektovana matka, jasné že nejdem teraz stresovať a sedieť doma lebo vonku štekajú psi, toto ale bolo zblízka, nečakane od veľkého psa čo má poriadne hrubý brechot. Preto má to vyľakalo. Poznám prípad kedy došlo k zlaku a dieťa sa začalo zahľadzovať.
Ak ste nemali čo k tomu slušne napísať, tak nerozumiem načo ste to komentovali vašimi blbými komentarmi. Ja vám tiež neurazam vaše deti, ani vás tak si to odpustite. Ďakujem
sú aj pripady, ked zacal clovek koktat......tiez nechapem tie blbe komenty
@helen334 ja ti napíšem toľko, že si do budúcnosti zapamätaj, že sa nikdy nepostavite nikomu ku bráne a pod a nebudete pozerať na psa. Ak vás ten pes sleduje pohľadom a je to dominantný strážny pes a malý sa mu samozrejme pozrie do očí, je to pre psa jasná provokácia. Utok na jeho osobu. Okolo plotov so psami prechádzaj kľudne a nevšímavo. Ak tam bude veselá kopa s chvostom roztočenym ako ventilátor, má chuť s vami nadviazať kontakt. Ak sa len pozerá, skenuje ta a čaká ci budeš provokoval. Z jeho pohľadu si obťažovala jeho územie, ty si provokovala
Deti treba učiť, že k cudzím psom sa nepriblizuju, nehladkaju, ak sa predtým nespytas majiteľa, či psík to ma rad, nedáva sa ruka psovi ani vtedy zhora na hlavu, ak by to mal rád a pod. A nauč ho aj, že áno, steknutie je niekedy brutal sok, ale tak psík rozpráva, zdraví sa a pod.
@helen334 vidíš, on vie, že máš zo spov nervy. Nuž, stalo sa, ale ako som písala, tie všeobecne veci treba dodržiavať. Pohľad do očí proste nie. Ja som to všetko usilovne učila syna a dokonca aj muža, potom čo sme mali nečakane veľmi nepríjemné stretnutie s obrovským psom patriacim totálnemu magorovi. Ten pes naozaj nemohol za to, že ma bordel v hlave, lebo mu šéfuje mental.
@helen334 nikde nepíšeš, ako reagoval malý, len že "coflo" teba. Malý možno ani nevedel, že by sa mal zľaknúť, buď v pohode, nič mu nie je
@helen334 😂😂😂😂😂