Ahojte. Syn sa neustále škriabe, ono to trvá asi od 2r+- Dr nám vždy dá len nejaké krémy, do kúpeľa... Nemyslite si, že by bolo fajn mu vziať krv? Už je to neskutočne aký má doskriabany zadok a chrbát len tie miesta. U, sme nemenili aj a ibaže, no proste všetko. Chvíľku to nerobí a potom znovu.. Nie je to každý deň. Ďakujem za rady.
@anjelicek26 ten náš doktor je trafený, on nás nikde nechce poslať.
Tak musite zmenit pediatra, proste inakadial cesta nepovedie. Musi to byt drobcovi velmi neprijemne, takze cim skor.
Môj syn sa takto skriabal približne od 3-4 rokov. Doslova do krvi, zvuk to bol ako po koberci keby skriabal, silou. Zistili mu potravinové alergie, histaminovu intoleranciu, alergie na trávy,stromy..no veľa toho. Kým sme nato všetko prišli,tak až ekzém sa mu dostal do posledneho naozaj nepekneho štádia. Určite odporúčam čím skôr sa pýtať na vysetrenia.
@anjelicek26 no to je jasne.. Dobre ďakujem.
@jankabenji no pekne.. Takže musím pritlačiť na doktora inak to nepôjde.
Určite to treba riešiť. Môj ma teraz 11 rokov,berie odvtedy lieky ako sme to zistili, ale akonáhle si dá niečo kde je napríklad psenica, tak hneď ma ekzém a skriabe sa
Syn sa tiež stále skrabal má intoleranciu na laktózu, nemá tráviace ťažkosti? Alebo keď sa spätne pozrieš do minulosti nemal problémy už ako bábätko?
@nikoleta300 nikdy nemal tráviace ťažkosti
Môj syn tiež nikdy nemal..nebol dokonca nikdy ani chorý,že by bral ATB, až kým nemal taky úraz v škôlke, zrazu musel veľké množstvo ATB a telo dostalo taky záber a sok,že mu vznikli veskere alergie. Ale treba určite pátrať po príčine
Moznosti mas viacero - bud to ma taky tik, ktory ho ukludnuje a to poriesia asi len rukavice na par dni "natvrdo" a dozorovat, kym si odvykne a tie zapalene miesta sa stihnu zahojit... Alebo je to skutocne strava ci kontaktna alergia. Kozna a alergolog mate, ci nemate obehane? Ono vacsina koznych problemov ide s vnutra...tak mozno aj to gastro, neter mala po kravskom mlieku ekzemy na roznych miestach tela... skriabala si to v noci do krvi...