Ahojte, nas maly vo vacsine pripadov pri kakani place, je cely cerveny a nejde mu to. Ked sa vykaka, stolica je taka aka ma byt. Nie je tvrda a nie je to ani hnacka. Mame predpisany pre pripad, nakolko sme mali koliku, zatial len raz, mlieko Nutrilon Comfort & Colics na zapchy a koliky. Myslite ze mu ho mam zacat davat? Maly bude mat v pondelok mesiac.
@tejana mame babylove z dm. Maly sa vykaka, vcera 4 krat dnes raz ale vidim ze niekedy ked tlaci napr dned od poobedia, je cerveny a place. Brusko tvrde nema. No od poobedia sa mu neda. Nie je to tak vzdy. Neviem ci by nam to mlieko s tymto pomohlo. Nie je to podla mna klasicka zapcha.
Davas ho na brusko? Pocvic s nozickami kolienkami. Nech sa aspon takto “hybe”. Pomasirovat brusko. Moze to pomoct.
Koľko má mesiacov ?u nás zabrala voda,čaj potom už bolo dobré
@mariaspi1988 naša trpela na zápchy.. u nej to začalo keď mala tak 3 týždne. Ja som jej musela pomáhať až s rektalnou rurkou, inak sa nevykakala. Tiež nám doktorka predpísala to mlieko a naštastie jej sadlo. Plus ku tomu dávam probiotika probiofix. Avšak jednému bábätku mohlo a druhému nemusí sadnut. To vám nikto nezaruči. Inak je na akom mlieku?