Syn pri kakaní plače

mariaspi1988
22. nov 2024

Ahojte, nas maly vo vacsine pripadov pri kakani place, je cely cerveny a nejde mu to. Ked sa vykaka, stolica je taka aka ma byt. Nie je tvrda a nie je to ani hnacka. Mame predpisany pre pripad, nakolko sme mali koliku, zatial len raz, mlieko Nutrilon Comfort & Colics na zapchy a koliky. Myslite ze mu ho mam zacat davat? Maly bude mat v pondelok mesiac.

tejana
22. nov 2024

@mariaspi1988 naša trpela na zápchy.. u nej to začalo keď mala tak 3 týždne. Ja som jej musela pomáhať až s rektalnou rurkou, inak sa nevykakala. Tiež nám doktorka predpísala to mlieko a naštastie jej sadlo. Plus ku tomu dávam probiotika probiofix. Avšak jednému bábätku mohlo a druhému nemusí sadnut. To vám nikto nezaruči. Inak je na akom mlieku?

mariaspi1988
autor
22. nov 2024

@tejana mame babylove z dm. Maly sa vykaka, vcera 4 krat dnes raz ale vidim ze niekedy ked tlaci napr dned od poobedia, je cerveny a place. Brusko tvrde nema. No od poobedia sa mu neda. Nie je to tak vzdy. Neviem ci by nam to mlieko s tymto pomohlo. Nie je to podla mna klasicka zapcha.

maryetta
22. nov 2024

Davas ho na brusko? Pocvic s nozickami kolienkami. Nech sa aspon takto “hybe”. Pomasirovat brusko. Moze to pomoct.

mmirka02
22. nov 2024

Koľko má mesiacov ?u nás zabrala voda,čaj potom už bolo dobré

mariaspi1988
autor
26. nov 2024

@mmirka02 1 mesiac