Ahojte baby 😊
Ani neviem kde začať. Nemám žiadne kamarátky žeby som sa s nimi porozprávala o tom.
Mám syna bude mať 6r. Keď prídeme k švagrinej ktorá má tiež deti a behá,blazny sa s nimi a dôjdu si sadnúť tak môj maly začne kašľať samozrejme nie s toho žeby bol chorý ale s toho že behal a naháňal sa. Cez zimu je väčšinou každý mesiac chorý len nádcha a kašeľ nic viac. Švagriná nonstop keď sme tam hovorí že ten jeho kašeľ není normálny,že určite není zdravý... 😏 Som už s toho v prdeli každý krát keď tam prídeme nič iné nepočúvam. Preto tam aj nerada chodím lebo nič iné len ako je jej dcérka 5r šikovná a jak všetko zvláda a môj syn neschopný.... Poprosím vás o radu ❤️
Zdravé dieťa sa z toho, že behá a blázni sa nekašle.
Dala by som na tvojom mieste syna vyšetriť u alergológa.
No ja neviem ale kašľať len zato že pobehá po dome sa mi nezdá okej.
Nekasle dlho,zakasle raz keď sa dôjde napiť alebo sadnúť a potom uz nekasle len jej vadi aj to raz zakaslanie. Keď jej vysvetlím ukážem od dr že je zdravý nic mu není stále si nieco nájde
@lotitka niektore matky su tak velmi zatazene na svoje deti, ze na tych druhych detoch hladaju chyby.
Ak je tvoj syn zdravy, tak si ho vzdy po behani zavolaj a povedz mu, nech sa napije, lebo bude zasa kaslat.
Nejako to prilis neperezivaj, pochval jej to vzacne dievca, pochval aj svojho syna a kasli na to. O par rokov budes riesit zasa nieco ine.
Ponamahova astma
Nechodit tam? Keď ta to ničí, nevieš jej kontrovat tým v com je tvoj šikovnejší, tak tam nechod