Syn po behaní kašle

lotitka
12. jún 2022

Ahojte baby 😊
Ani neviem kde začať. Nemám žiadne kamarátky žeby som sa s nimi porozprávala o tom.
Mám syna bude mať 6r. Keď prídeme k švagrinej ktorá má tiež deti a behá,blazny sa s nimi a dôjdu si sadnúť tak môj maly začne kašľať samozrejme nie s toho žeby bol chorý ale s toho že behal a naháňal sa. Cez zimu je väčšinou každý mesiac chorý len nádcha a kašeľ nic viac. Švagriná nonstop keď sme tam hovorí že ten jeho kašeľ není normálny,že určite není zdravý... 😏 Som už s toho v prdeli každý krát keď tam prídeme nič iné nepočúvam. Preto tam aj nerada chodím lebo nič iné len ako je jej dcérka 5r šikovná a jak všetko zvláda a môj syn neschopný.... Poprosím vás o radu ❤️

viestta
12. jún 2022

Nechodit tam? Keď ta to ničí, nevieš jej kontrovat tým v com je tvoj šikovnejší, tak tam nechod

patka06
12. jún 2022

Zdravé dieťa sa z toho, že behá a blázni sa nekašle.
Dala by som na tvojom mieste syna vyšetriť u alergológa.

januska12323
12. jún 2022

No ja neviem ale kašľať len zato že pobehá po dome sa mi nezdá okej.

lotitka
autor
12. jún 2022

@patka06 boli sme u lekárov všetky výsledky mal v poriadku.

patka06
12. jún 2022

@lotitka neviem, nezdá sa mi to normálne. Rozkašle sa aj inde pri námahe? Napr. na ihrisku, doma keď sa blázni, v škôlke/škole?
Chodila som s dcérou na alergo, lekár sa na to vždy pýtal, pretože sa pokúšal diagnostikovať astmu, ktorú samozrejme nemala.

lotitka
autor
12. jún 2022

@patka06 áno keď sa dlho naháňa aj v škôlke aj na ihrisku tak kašle. Tiež chodíme kazdy mesiac k alergo astmu našťastie nemá.

lotitka
autor
12. jún 2022

Nekasle dlho,zakasle raz keď sa dôjde napiť alebo sadnúť a potom uz nekasle len jej vadi aj to raz zakaslanie. Keď jej vysvetlím ukážem od dr že je zdravý nic mu není stále si nieco nájde

patka06
12. jún 2022

@lotitka tak už jedine trénovať správne dýchanie a snažiť sa trénovať pľúca, možno nie je zvyknutý na námahu.

0silvia0
12. jún 2022

@lotitka niektore matky su tak velmi zatazene na svoje deti, ze na tych druhych detoch hladaju chyby.
Ak je tvoj syn zdravy, tak si ho vzdy po behani zavolaj a povedz mu, nech sa napije, lebo bude zasa kaslat.
Nejako to prilis neperezivaj, pochval jej to vzacne dievca, pochval aj svojho syna a kasli na to. O par rokov budes riesit zasa nieco ine.

lejla77
12. jún 2022

Ponamahova astma

brendaa
12. jún 2022

@lotitka ahoj aj spirometriu robili? Ak ano aj zo záťažovymi, beh, schody....
Vie nafuknut balón do prasknutia?
Mala som obe deti podobne aj sa im ťažko rozprávalo.... Vyrastli z toho

lotitka
autor
13. jún 2022

@brendaa to mu nerobili,balón ešte nevie nafúknuť do prasknutia. S tým rozprávaním to máme také že ešte rozpráva svojou hatlaninou ale už vie našťastie povedať celé vety ale stále máme problém s rečou

varovanie
13. jún 2022

@lotitka Chcelo by to vyšetriť dieťa…

brendaa
13. jún 2022

@lotitka určite sa pýtaj na spirometriu... Problem s rečou u mojich detí som myslela tak, ze po námahe boli strasne zadýchaný a preto mali problém rozprávať.
Odporuca sa hra ústnej harmonike, flaute....

patka06
13. jún 2022

@lotitka chodíte na alergo pravidelne každý mesiac a nemá základné vyšetrenia??
Niekde bude chyba, buď nech lekár dôkladne vyšetrí alebo zmena lekára a teda z toho čo píšeš odporúčam aj logopédiu