Syn papá papier. Čo s tým?

13monika
5. jún 2013

Neviete, aký vitamín mu chýba, alebo ako by sa tomu dalo zabrániť? Je servítky aj toalet. papier , knižky - leporelá, to je dobré tvrdé.... Neviem, čo s tým,. Má 19 mesiacov, a ešte ho aj kojím. Ďakujem za rady 🙂

bobi3
5. jún 2013

vôbec nič, to prejde, asi si dopĺňa vápnik, moja sestra jedávala toaletný a servítky a je tu... keď dostala od susedy koláčik na servítke, najprv zjedla servítku a až potom koláčik 🙂 a na wecku sme ju nemohli nechať samú, lebo už sa hostila toaletným 😉 Mala asi toľko ako tvoj synček. Mamina nerobila nič, prešlo to samé... 😉

jasminet
5. jún 2013

nasa lekarka synove chutky na papier zhodnotila tak, ze na celulozu alergiu evidentne nema 😀 on ale nepohrdne nicim - papier, hlina, omrvinka, list... proste mu chuti 😉 😀 😀 😅

zuzanaly
5. jún 2013

Aj u mojich detí to prešlo samé,tiež objedli všetko čo bolo papierové.A tie leporelá sú asi fakt naj 🙂 všetky rohy obhryzené 😀 😀

alexandrasebianova
5. jún 2013

Ahoj 🙂 náš Samko,keď papal papier tak mu lekárka zistila odberom krvi anémiu :( nedostatok železa. Na hematológii mu predpísali Aktiferin a po pár mesiacoch užívania je všetko OK.

lubiduch
5. jún 2013

my sme boli sice starsie ale so sestrou sme sa predbiehali ktora skor zje A4-ku...a nic nam nechybalo... mozno docasne jedno koliesko ;)

andrejka1974
5. jún 2013

jaj jaj, toto poznam s tim nic nespravis ma dobry apetit , ked ste len pri papieri tak to je nic, moja objeda takisto leporela poslednu knizku tak , ze z nej rozzula cely ten obal , ktory si strhla 🙂 🙂 🙂 🙂 , papier, vyhryzla mi dieru do postielky , cize obhrydza drevo 🙂 🙂 🙂 🙂 a na postielke ma na ochranu igelitovu plachtu a na nej normalnu plachtu a tu si da dole a vyhryzla mi tu igelitovu plachtu 🙂 🙂 🙂 🙂 su tam take diery a okolo postielky len same vyplute kusky z plachty a postielky aj lekarke som to vravela a ta vravi , ze treba vydrzat ze to prejde, ale nejako to neprechadza a ona hryzie aj mna , ked ju obliekam 🙂 🙂 🙂 🙂 my sme si uz zvykli a vravime , ze nasa Rianka bola v minulom zivote bobor 🙂 🙂 🙂 🙂 a ak ti to vadi treba jej tie veci dat mimo dosahu 🙂 🙂 🙂 🙂 co ja postielku dat nemozem , ale papiere schovavam 🙂 🙂 🙂 🙂 ona je jedina, z mojich deti co takto vsetko kostuje , neboj sa ja tiez verim, ze ju to snad casom prejde 🙂 🙂 ,

vvia
5. jún 2013

ja som jedla noviny a tu som 😀 😀 😀 prestali mi chutit a presla som na sladke. Sladke ma drzi doteraz a mozno by bolo lepsie kebyze znova prejdem na noviny (nebolo by to na mne tak vidno) 😀 😀 😀

acer11
5. jún 2013

skús mu dať jesť 😀