Ahojte. Prosím vás môj syn si kreslil. A kým som ja bola v inej izbe tak on si odhryzol s farbičky. Môže sa mu niečo stať? Diki. (prosím blbé komentáre si nechajte pre seba.)
A co by sa mu malo podla teba stat ? Nic mu nebude. Neskor to vyluci z tela von.
@pribinak nie je to blbý komentár. Zľakla som sa lebo bol celý modrý od tej farbičky. A písala som že blbé komentáre si nechajte pre seba.
Tak teraz vie ako chutí modrá
@minenkas Tak to áno 🤣. Ale dosť som sa zľakla keď som prišla k nemu.
Ešte toho poje a ani nebudeš vedieť
Neboj nic sa nestane. Moje deti mali pravidelne modre hovienka.
@zuzinka888 Tak aspoň neni jediný 😁
Neboj, tieto kresliace a pod veci pre toto treba non-toxic kupovat ☺️ presne je to taka vec ktoru hadam kazdy koštuje 😂🤦🏻♀️
@simca06022011 Som zvedavá čo ešte bude mať na muške. 😄
Ešte poje iné sajrajty, na tú farbičku si budeš spomínať v dobrom 😅 U nás zatiaľ vedie požužlany špačok z cigarety 🤦🙈 skoro som sa povracala keď som mu to vyberala z úst. Mala som chuť utekať do najbližšieho obchodu a dať mu upit volakeho 70% alkoholu.
@nikpa 🤣🤣To si neviem ani predstaviť.
Presne. Špaky, pouzite zuvacky,sople, cukrik zo zeme, atrament( vdaka za tornada a piloty) ruž a ine chutovky. Ak si niektore mamicky myslia ze ich dieta to nikdy neochutnalo tak🙂😏
@zuzinka888 Jejdaaa.. 🤣Tak to sa mám načo pripraviť.
hold bude mat farebne hovienko .. snad tu otom nebude dalsia tema ☕
@syslik81 Tak to sem určite dávam nebudem. Ani písať že čo by to mohlo byť. Slušne som položila otázku že či mu niečo môže byť.
Teraz ma napadlo. Raz som v parku poslala syna odhodit do kosa pouzitu vreckovku cca 10 m od nas. Vratil sa s načatym hotdogom, ktory tam niekto, ktovie kedy, odhodil. Samozrejme ze ochutnal- a mnam. Skoro ma 🤢🤢
@zuzinka888 No fuuj. Až ma naplo. Môj tiež všetko ide zahodiť do koša. Ale ešte som ho zatiaľ nevidela chvalabohu nič stade ochutnať.
Moje deti aj z mlaky pili 😄 haluz, ze im nic nebolo (asi len stastie...)
@basska_b Tak to som už raz videla. Ale to nebolo moje dieťa.
Moja minule vykakala stupel do usi 😂 to som čumela
@deimosko Tak teda deti asi ozaj všetko okusia 😊
@zuzinka888 o boze dodnes ma striasa ked si spomeniem ako sme boli s asi 2r neterou v nakupnom centre, zastavili sme sa pri bankomate a zrazu pozerame ze odkial ma zuvacku 🙈🙈🙈 našla 😂🙊
@anavixy 🤣A chutila? 😄
Nič moc, bola už značne vyžuvaná 🤣🤣
@anavixy No fuj. 🤮
Veď toto 🤢 brrrr
aach, este sa bude krmit kadecim, mojmu synovi jedno obdobie chutil piesok, kebyze pieskovisko nejake ciste zamknute, ale normalne pristupne - teda rozumej - wc pre vsetky okolite psy a macky, nastastie to nemalo dlhe trvanie a vzdy som zasiahla, ale obcas sa stalo, ochutnal, a tu je, nic sa mu nestalo, chory este nebol doteraz
Neboj..moja vtedy 2rocna zjedla plastovu gulku z hracky, na druhy den mravce a na treti som gulku (s kolickom na nose) vulovila z hovienka. Syn ked mal tak 3roky zjedol citujem "mamiiiiiii 😫😫😩😫😩😫😩 zjedol som cestuu " (zjedol nalepku z detskej autodrahy) chvilu trvalo kym som zazehnala jeho paniku..takze klud, pockaj az si nimi bude farbit pery (moj vlastny pokus z detstva), a tiez viem, ze fixky su kysele
Čo je to blby komentár? Myslíš si, že by predávali farbičky ktoré môžu niekoho otráviť?
Nie.
Synovi sa nič nestane