ahojte neviem ako začať idem k vám s prosbou uz som koncoch uz od septembra syn ma problémy zo stolicou vôbec nejde na wc aj celi týždeň kazdy den si len tak skrči aj keď mu treba a povie že netreba a potom povie že ho boli k doktorovi sme boli aj výsledky vyšli dobre ma jesť bezlaktozove jedla ale nepomaha davame mu aj gricinove čipky a nič niekedy sa vykaka najprv hnačku ma potom sa vykaka ja už neviem kvôli tomu ani do škôlky nechodí lebo ho prezliekali aj 3 krát a doma tak isto aj celi deň lebo len špini
@kamca495 ahoj, no moja malá dcérka trpela zápchami a pomáha jej na to každý deň jesť živý jogurt - možno je taký aj bez laktózy, ale pravidelne ho má každé ráno keď dostane mlieko v postieľke,tak po dvoch hodinách jogurt a do hodky je vykadena a trikrát do týždňa jej dávam do jedla napucane ovsené vločky. No ona má iba 15 mesiacov, ale už 5 mesiacov ju dávam na serbik a zvykla si už teraz takto kakat ráno. Aj do plienky pustí, ale veľmi pomohla tá pravidelnosť a poď ideme kakať 😉 predtým po probiotikach a cajoch len si tak ukakla skoro do každej plienky
Zadržiava nie? Koľko má? Predtým to bolo aké? Čo cikanie?
Symbiolak,vela ovocia,ziadny cipok,hlavne nasilu nenutit,osobns skusenost
@kamca495 nema zapchu, zadrziava stolicku, ze? Teens zistit pricinu. Niecoho sa boji. Nemate stolicu ako tabuizovanu temu? Alebo na spinave veci vonku, ktore chytal, ste nehovorili, ze je to kako? Alebo ze kako je zle? 🤦Pretoze vela rodicov toto Robi, a je to obrovska chyba.
Alebo sa boji kakat, ze ho to boli, co je samozrejme, ak nekaka niekolko dni, a stolica je tuha.v tom pripade treba ten zacarovany kruh stopnut.nasadit vlakninu do stravy. A kazdy den, rozpustnu. A ak place pri kakani, byt pri nom, pritomnostou svojou mu pomoct, ze ho stalee lubite, ze kakat je dolezite, ze to nie je nic zle. Ked sa stolica spravidelni, sam pride na to, ze to nebolo, a nie je to nic zle