Dobrý deň. Prosím vás o radu. Môj syn už niekoľkokrát mal extrémny záchvat plaču,až sa zadúšal,hrozne kričal a pišťal,nevedel popadnúť dych a celý extrémne obordovel. Akoby sa niečoho HROZNE zľakol. Netuším však čoho. Napisledy sa nám to stalo pri prebaľovaní. Čo to spôsobuje? Prečo sa mu to deje? A ako v takom prípade postupovať? Naposledy to trvalo neuveriteľných 20 minút a nie a nie sa ukľudniť a popadnúť dych. . Budem vďačná za každú radu a tip
@manzelina mojej dcére sa to stalo dvakrát. Obidva krát sme ju nejak naložili do sedačky v aute že ideme na pohotovosť (ja na nervy, netušila som čo sa deje🤷). Hlavne-absolútne bez príčiny to začalo... V aute sa vždy upokojila a na pol ceste sme to otočili, že čo tam poviem - dieťa nám plakalo? 😄. Ale vtedy som bola fakt vydesená že čo jej je. Keď to teraz čítam, asi to boli tieto afektívne poruchy. Skúste ho previezť v aute, kočíku, či to nepomôže ako prvá pomoc...🤷.
@hailey1 presne tak. Prišlo to úplne z ničoho. Klasicky som ho išla prebalit ako vzdy a len som mu dala dole plienku a uz isiel. Predtym sa mi to stalo v meste,v kociku. Skoro aom kociar urvala co som ho ruchlo v strede namestia vyberala a nevedela co s nim. Tyzden som s nim nevytiahla paty z domu,co som sa bala ze sa to zopakuje😆 a potom sa to stalo aj muzovi. Hral sa s nim,smejkal sa a zrazu iba zmrastil tvaricku a isiel naplno zas🤔😔 dnes to bol extrem lebo to trvalo ovela dlhsie ako predtym. Auz som bola bezradna ako ho utisit a samu ma uz chytala panika ked bol cely bordovy a nie a nie lapit dych napriek tomu ze som mu fukala do tvaricky aj som ho mala dole bruskom.
@manzelina nemoze byt, ze ma koliky, ze ho brusko boli, ze tak velmi place? Moj maly, sice neplakal az do zadusania, ale dost si toho poplakal a bol velmi nepokojny v tom ,,veku" a ako prva pomoc mi vzdy pomohol biely sum. A co sa tyka tych kolik, pomasirovat brusko, pocvicit nozkami a tak.
@manzelina a koľko má syn?