bol trosku unavenejsi ale inak v pohode nedala som mu ziadne lieky na teplotu nekasle a nema ani soplik teraz teplotu uz nema akurat nema chut papat co on je velky papkac mam ist ku doktorke ci netreba
@andynika nepises kolko ma rokov, moze to byt 5,6ta choroba, len ho sleduj zatial a ked bude ta teplota pretrvavat tak chod k lekarke. pre istotu maj doma Nurofen sirup na znizenie teploty, keby sa zvysila, hlavne vecer zvykne stupat na to davaj pozor.
@andynika nepíšeš v akom veku je tvoj syn... ak mal zvýšenú teplotu len jeden deň, nie je dôvod, aby si išla hneď k lekárke...len ak by sa pridružili nejaké problémy - hnačka, grckanie, teplota nad 38,5°C a keby celý deň nič nezjedol - ak ide o malé bábätko ... a pozor teplotu zbytočne neznižuj, lebo tých 38°C je ešte v norme, je to prirodzená obranná reakcia organizmu a dieťatko to zvládne samo ...teplota sa znižuje liekmi až keď je 38,5°C a najlepšie pre malé dieťatko do 1 roka sú čapíky, nie sirup... 😉
dakujem baby ma 3 roky a uz sme boli u doktorky angina
No nechcem strasit,ale nam sa takto v lete zacali afty,teplota jeden den,potom nechut papat.Isli k dr a afty.Trvalo to Vyse tyzdna,kam zacal papat a to uz nad nim plakala,lebo hrozila nemocnica a infuzie.Radsej chodte.Budes spokojnejsia