Syn mal včera teplotu medzi 37,5 až 38,1

andynika
3. dec 2013

bol trosku unavenejsi ale inak v pohode nedala som mu ziadne lieky na teplotu nekasle a nema ani soplik teraz teplotu uz nema akurat nema chut papat co on je velky papkac mam ist ku doktorke ci netreba

rozpravka774
3. dec 2013

No nechcem strasit,ale nam sa takto v lete zacali afty,teplota jeden den,potom nechut papat.Isli k dr a afty.Trvalo to Vyse tyzdna,kam zacal papat a to uz nad nim plakala,lebo hrozila nemocnica a infuzie.Radsej chodte.Budes spokojnejsia

linda20111
3. dec 2013

@andynika nepises kolko ma rokov, moze to byt 5,6ta choroba, len ho sleduj zatial a ked bude ta teplota pretrvavat tak chod k lekarke. pre istotu maj doma Nurofen sirup na znizenie teploty, keby sa zvysila, hlavne vecer zvykne stupat na to davaj pozor.

ivett1
3. dec 2013

@andynika nepíšeš v akom veku je tvoj syn... ak mal zvýšenú teplotu len jeden deň, nie je dôvod, aby si išla hneď k lekárke...len ak by sa pridružili nejaké problémy - hnačka, grckanie, teplota nad 38,5°C a keby celý deň nič nezjedol - ak ide o malé bábätko ... a pozor teplotu zbytočne neznižuj, lebo tých 38°C je ešte v norme, je to prirodzená obranná reakcia organizmu a dieťatko to zvládne samo ...teplota sa znižuje liekmi až keď je 38,5°C a najlepšie pre malé dieťatko do 1 roka sú čapíky, nie sirup... 😉

andynika
autor
4. dec 2013

dakujem baby ma 3 roky a uz sme boli u doktorky angina