Ahojte neviete poradit co to moze byt zhruba tak 2 dni dozadu mal syn teplotu vcera mal len raz za den ale dnes je cely vyhadzany neviem o tom ze by jedol nieco z coho by mohol mat reakciu. Kedze ani jedlo mu moc nechuti ako jedaval isto o nieco viac. V noci zas nemoze zaspat a ked zaspi sa hned budi a hrozne place.Posielam fotku dufam ze bude stacit taka kvalita. V pondelok ideme doktorke ja len ci dovtedy neviete oiradit. Dakujem
@090255 ma to aj okolo úst?
@eriksonka1234 no okolo ust ani nie ale tak sem tam na tvari zbadam
Aj my mali podobne, nam povedala kozna (podla foto), ze to vyzera na parainfekcny exantem, ze to byva bezne pri infektoch u deti, moze trvat aj 14 dni. Avsak do 3 dni to zmizllo, tak mozno to bola aj siesta choroba. Nam dali fenistil kvapky, tekuty puder a kyselinu mliecnu, avsak pokial mi odpisala kozna, pokial urobili mi ten krem v lekarni, tak to zacalo miznut same, tak som nic nedavala a na 4 den uz nemala ziadne vyrazky. Ked som volala obvodnej, tak nam povedala, ked uz nema horucku a citi sa v pohode, tak chodit ke nej nemusime, ze je to nieco virusove, ze prejde same a nepovedala, ze by som mala davat nieco malej, respektive niecim mastit. Ale tak zajtra zavolaj obvodnej a uvidis, co povie.
@katesocka To neviem povedat, nam sa objavili hned, ked zacala klesat horucka a pribudali 2 dni, a na 3. den zacali miznut. Ale sused, ked mal vyrazky viac ako mesiac a nemal pred tym horucku, tak na koznom tiez povedali, ze je to parainfekcny exanthem. Na infekcnom, ale dva tyzdne pred tym povedali, ze to je nejaky enterovirus. Mam dojem, ze ked nevedia, co je to, tak napisu ten parainfekcny exanthem.
@090255 6 choroba. Moja dcérka ju mala 2x. Keď tak nasaď Fenistil kvapky ak máš doma. Najhoršie mate za sebou.
@malinajahoda a mozem sa spytat ako dlho tvalo kym ste boli ok? A este nevies nahodou ze ked su uz neni vyrazky ci dokaze dieta este niehoho druheho nakazit?
@090255 3 dní horúčky a 2 dní mala vyrážky. Dieťa už nikoho nenakazi. Len pozor, zhruba týždeň má málo bielych krviniek, čiže oslabená imunita. Nechodit medzi veľa ľudí.
@090255 Ahoj my máme to isté čo ste prosím vás dávali ma to teplotu nemala
Poradit 🙂