Prosím o radu dnes už 2 krát mal syn teploty ani nekasle nesopli nič a už teraz ma aj dcera rocna zvýšenú teplotu 38,7 tiež nesopli nekasle čo to môže byť prosím vás o radu zajtra sa chystáme ku doktorke
@daranka18 zúbky nevidno že by sa prerezavali môže to byť začínajúca angína? 🙄
Vela viroz zacina iba teplotami. Moj mal takuto aj crevnu virozu, hmacky prisli na druhy den. Teraz prave komci s respiracnou, kde sa opuch dutin a nasledne sopel objavili az o par dni. Siesta choroba tiez takto zacina.
@marianarem môže to byť že by obaja to mali aj syn 5 roční aj dcera ročná
@marianarem od dneska to začalo ráno syn a dcera len teraz ma teploty zvýšenú ma
Jasne, ak je to viroza, tak ju mozu mat obidvaja. Naozaj je to bezne, kamoskina dcera ma casto dokonca len teplotu par dni a potom uz nic. Aj teraz mali akurat covid a mala len teplotovala, ostatni mali aj klasicke dalsie priznaky.
Ja ani neriesim doktorku, ak je len zrazitelna horucka a nic ine, cakam na dalsie priznaky. Lebo aj tak by mi poradila len zrazat a tekutiny, co ine sa tam da. Isla by som az keby to trvalo dajme tomu 4 dni bez zlepsenia alebo keby sa nedali zrazit.
@marianarem ďakujem vám veľmi pekne 🙏 počkám pár dní keby niečo tak pôjdeme ku doktorke
Drzim palce, nech sa to rychlo zlepsi 🍀
Moja mala naposledy takto teploty tri dni a bola z toho šiesta choroba. Uvidis aké príznaky sa pridruzia. Zatiaľ len zrážať teplotu a dostatok tekutín.
Skore uzdravenie prajem
Z prvého dňa teploty doktorka nezistí nič . Ani CRp vyšetrenie nebude presne . Ak sa teplota dá “ zraziť “ bez iných priznakov , je vhodne pockat 3 dni a až potom navštíviť dr..
Baby takže včera sme išli ku doktorke lebo v tu noc začala mala kašľať a ja zase som sa cítila veľmi zle raz veľké teplo potom veľmi zima a začali ma bolieť strašne nohy až od stehná až dole nevedele som sa ani postaviť zmerala som teplotu a mala som tiež zvýšenú no a včera sme hneď ráno išli ku doktorke a obaja detí majú zacinajucu angínu a ja tiež mam angínu aj mňa vyšetrila keď že mám ešte ku deckej doktorke kartu lebo do 28 môžem mať tam
Zúbky? Môj teplotoval pri každom jednom zube