Syn ma zlé pečenové testy, málo železa a zle spáva. Poradíte?

silviasestakova
16. dec 2013

Pred odberom jedaval hlinu a zle spaval.Na železo berieme Maltofer a na pečen nam dala bylinny vyživovy doplnok Regalan Stretli ste sa niektora stakym niečim ?Poradte dakujem

butrus
16. dec 2013

moja dcerka mala tiez zle pecenove testy a aj malo zeleza a zistili, ze ma celiakiu. ak ste neboli na testoch, tak sa opytajte dr. samozrejme, moze to byt aj nieco ine...

anjelicek26
16. dec 2013

ako pise kocka predo mnou, mne pri takych vyspedkoch zistili celiakiu...pytaj sa na gastro a nech spravia testy na potravinove alergie.

janage
16. dec 2013

Ano, dcera od narodenia, keďže bola maličká a bola plne dojčená tak prípravky na pečeň som brala ja, približne na pol roka sa objavilo málo železa - zas som brala ja - železo veľmi zaťažuje tráviaci trakt a dcéra bola maličká- testy sme pravidelne opakovali a sledovali - postupe sa všetko dalo do normálu - teraz má dva roky a po tejto stránke je OK celiakiu nemáme potvrdenú - pečeň sa rýchlo regeneruje 😉

7katka
16. dec 2013

skusit radsej cviklu, melasu namiesto maltoferu, slaby caj na pecen a treba prist na pricinu, teraz je v kurze infekcna mononukleoza, no moze to byt cokolvek, co poskodzuje pecen- bakterie, plesne, parazity, prip. nieco geneticke, bez vysetreni to nepojde

ariadna22
16. dec 2013

daj si spraviť gemmoterapiu.

anazuzi
16. dec 2013

ja dávam deťom cviklový sirup - nakrájať cviklu a posypať cukrom - pustí sirup, ktorý si chodia chlipkať alebo im ho dávam ako sirup do vody. Vydrží 2 dni na kredenci alebo 3 v chladničke, potom robím nový... Tiež sme mali zlé výsledky a zo železa ich dosť zapekalo, vyskúšaj...

bzzzz
16. dec 2013

Ahoj. Moja dcérka mala tiež málo železa, brala Maltofer asi 3 mesiace. Potom jej zistili aj zvýšené hepatálky. Po ukončení liečby Maltoferom postupne klesli aj hepatálky (trvalo to asi 3 mesiace). Boli sme aj na sono pečene, na pečeň jej zobrali kopu odberov - všetko bolo ok, tak lekári aj predpokladali, že by to mohlo byť tým Maltoferom.
A my sme skúšali "babské rady" od našej doktorky, lebo lieky nezaberali - najprv cviklovú šťavičku - z toho ju preháňalo, potom slabučký žihľavový čajík s troškou medu ale z natrhanej žihľavy z našej záhrady. Med kvôli tomu že nie je veľmi chutný. A na pečeň je vraj dobrá grepová šťava, tiež môžeš s medom prisladiť. Ale to by som asi až po roku dávala. Nepísala si, aký je synček veľký. A ešte mi radili pestrec.

latvia
17. dec 2013

@silviasestakova vysetrili mu aj parazity? jedenie hliny a inych veci je vacsinou prejavom parazitov v organizme...

silviasestakova
autor
17. dec 2013

nie,na take vyšetrenie nas ani neposilala lekarka.Uvydíme po novom roku mame ist na dalši odber až zase bude mat zle tak sa budem pytat na tieto parazity.Dakujem za info pekny večer

silviasestakova
autor
17. dec 2013

nie,na take vyšetrenie nas ani neposilala lekarka.Uvydíme po novom roku mame ist na dalši odber až zase bude mat zle tak sa budem pytat na tieto parazity.Dakujem za info pekny večer
@ariadna22 čo je to gemmoterapia

silviasestakova
autor
17. dec 2013

@bzzzz Bude mat dva roky teras na konci decembra.dakujem za info

ladyzs
17. dec 2013

Ja môžem z vlastnej skúnosti odporučit Colostrum sú buď tabletky alebo sirup resp. je to mlieko. Mne to na pečeňové výsledky pomohlo moja pečenka bola rovnaká ako s pečenkou nejakej alkoholičky. Dlho som sa liečila na infekčnom oddelení keďže mi zamenili výsledky a mysleli si, že som prekonala žltačku typu C no tým, že som sa liečila moja chúďa pečeň dostala len viac zabrať. A Colostrum mi odporučila kolegyňa ,ktorá ho tiež dávala synovi na ten istý problém. Za vyskúšanie nič nedáte 🙂

ariadna22
18. dec 2013

@silviasestakova to sú extrakty z púčikov rastlín,
vygugluj si to a v blízkom okolí sa ti ukáže liečiteľ

7katka
18. dec 2013

@silviasestakova nie vsetky parazity sa daju zistit vysetreniami, nezachytia sa vsetky formy vyvinu parazita, hlavne larvy, existuju bylinne pripravky, ktorými sa daju odstranit parazity
http://receptar.zena.atlas.sk/liecivy-caj-proti...
http://www.eshop-rychlo.sk/regena
http://www.eshop-rychlo.sk/regena
podla vychodne medicíny anemia vzdy suvisi s ochorenim pecene =oslabena imunita