Syn má zaslzené očko. Z čoho?

zuzu101
31. dec 2010

Synčekovi sa prerezávajú zúbky a tak ako pri každom ktorý zatiaľ máme, má malý teploty, slintá, soplí,...Ale teraz mu začalo tiesť z očka.Neviem či je to prievan, alebo to môže byť tiež zo zúbkov.očko je čisté, len z kútika mu tečú slzičky.za rady a názory ďakujem.

katecameron
31. dec 2010

to moze mat s tych soplov alebo sa mu upchal kanalik co by nebolo bohvie co skus mu ocko umyvat s ocianou rostkovovou kupis v lekarni a spravis taky odvar

liv1
31. dec 2010

Nasej malej tecie ocko od narodenia, je to ten upchaty kanalik, ale je vela sposobov co sa s tym da robit. Ak kojis tak mu mozes materskym mlieckom ocko vytierat, alebo borovou vodou - kupis v lekarni bez predpisu, alebo dezifekcnym pripravkom na oci "ocu flash". To vsetko nam poradila ocna lekarka.

corinno
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
junovka
1. jan 2011

moze to byt aj sposobene bud tlacenim sa zubkov alebo reaguje na nejaky alergen, napr. roztoce....teda ak ho to aj svrbi;)

benne
1. jan 2011

môjmu slzenie vždy predchádza zápalu (ked už očko kapravie) 😖

berika
1. jan 2011

Podľa mňa to slzenie môžeme viac dôvodov, mojej dcérke do jedného roka vadil vonku vetrík aj slnko, stále som musela prehadzovať rúčku na kočíku aby jej nefúkalo a ani slnko nesvietilo do tváre, a po roku si úplne zvykla. Musíš vysledovať, prípadne sa poradť u lekárky